Laat je inspireren door onze nieuwste producten

8 months ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken
XF90 — waar u naar op zoek bent

Wat zou u graag zien in een nieuwe tv? Wilt u ultrarealistische 4K HDR-beeldkwaliteit, de nieuwste slimme functies van Android TV, een gestroomlijnde vormgeving en genoeg ruimte voor een Soundbar? Dan zit u met deze tv goed.
Meer informatie
Waar te koop >>
XF85 — het draait allemaal om de details

Prachtige 4K HDR-beelden zijn al genoeg om uw hart sneller te doen laten kloppen, maar deze tv heeft ook nog eens een subtiel en elegant ontwerp dat mooi in uw huis past. Deze krachtige tv heeft daarnaast ook nog de slimme functies van Android TV.
Meer informatie
Waar te koop >>
HT‑SF200 — prachtige vormgeving, geweldig geluid

Deze Soundbar neemt minder ruimte in beslag én biedt geweldige geluidskwaliteit. Dit systeem met één bar en ingebouwde subwoofer levert indrukwekkende audio en heeft een stijlvolle, compacte vormgeving.
Meer informatie
Waar te koop >>
α7 III: leg die belangrijke momenten vast

Deze gloednieuwe full-frame camera biedt professionele functies: dubbele mediasleuven, de mogelijkheid om stille opnamen te maken met 10 fps en ultrasnelle automatische scherpstelling, de langste batterijlevensduur van alle camera's zonder spiegel (tot wel 710 opnamen), en zelfs de mogelijkheid om 4K HDR-films te maken.
Meer informatie
Waar te koop >>
WF‑1000X — voel je vrij

Ontdek een nieuwe manier om een hoofdtelefoon te dragen met dit 'volledig draadloze' ontwerp. Met toonaangevende Wireless Noise Cancelling* kunt u afleidingen verminderen en u echt richten op uw muziek. Het opbergdoosje is teven een lader.
Meer informatie
Waar te koop >>
*Op 31 augustus 2017. Gebaseerd op onderzoek van Sony Corporation volgens JEITA-richtlijnen. Voor de markt voor volledig draadloze hoofdtelefoons met Wireless Noise Cancelling.
WH‑CH500 — klaar om te gaan

Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een draaibaar ontwerp waardoor hij handig mee te nemen is, plus Bluetooth®/NFC en een batterijlevensduur tot wel 20 uur. Bovendien is er een geïntegreerde microfoon voor spraakgestuurde opdrachten en handsfree bellen.
Meer informatie
Waar te koop >>
RX0-videowedstrijd

Verleg de creatieve grenzen van onze RX0 camera en ontdek hoe u professionele videoapparatuur kunt winnen ter waarde van ongeveer € 5000.
Zo doet u mee
Delen
Alle producten       |       Community       |       Ondersteuning
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingenUitschrijvenContact opnemen
ⓒ 2018 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018