Wanneer ga jij naar Afrika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Afrika reizen van januari!
 
Op zoek naar een Afrikaans avontuur dat je nooit zult vergeten? Ontdek onze top 10 reizen van januari die je meenemen op een opwindende reis door het hart van Afrika. Laat je betoveren door de verbazingwekkende flora en fauna en de rijke geschiedenis. Vergeet niet om onze reistip te ontdekken: De top 5 activiteiten in Oeganda 🇺🇬 ✨
 
 
 
Win een reischeque t.w.v. € 2.500!
Leuk actie van Getaway Travel 👉🏻 Laat ons weten waar jouw volgende verre reis naartoe gaat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 2.500!

Reis jij met korting naar Afrika of een andere bestemming?
 
 
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Avontuurlijk Zuid-Afrika
Vanaf € 865 - excl vlucht
Betreed de wildernis van Zuidelijk Afrika met Riksja Zuid-Afrika! Begin je reis met de betoverende panorama's van de Panoramaroute en ontmoet de koningen van de wildernis in het beroemde Krugerpark. Ontdek het authentieke Swaziland, een land dat gemaakt is voor avonturiers met zijn uitdagende 4x4-terreinen en panoramische bergwegen. 
Bekijk deze 17-daagse reis
Fietsreis Marokko
Vanaf € 1.345 - incl vlucht
Laat je betoveren door de mystiek van Marokko met Djoser! Geniet van de vrijheid om vanuit je verblijfplaats op ontdekkingstocht te gaan of deel te nemen aan meerdaagse fietstochten door adembenemende landschappen. Reis langs de kashba’s en oases in het zuiden bij de groene Draa-vallei en in het ruige Atlasgeberte. Maak een schitterende fietstocht in de Todrakloof en een woestijntocht bij de Erg Chebbi duinen.
Bekijk deze 10-daagse reis
 
 
Privéreis Afrikaanse Wildernis en Paradijselijk Zanzibar
Vanaf € 3.740 - excl vlucht
Dompel jezelf onder in de adembenemende wildernis van Tanzania met Evaneos! Ontdek de wonderen van de Afrikaanse safari terwijl je oog in oog staat met majestueuze olifanten, boomklimmende leeuwen en kleurrijke flamingo's. Laat je betoveren door de uitgestrekte savannes en de overvloed aan wilde dieren terwijl je geniet van een privé-safari door Tanzania's meest indrukwekkende natuurparken. 
Bekijk deze 12-daagse reis
Fly Drive Highlights Avontuurlijk Namibië
Vanaf € 3.541 - incl vlucht
Ontdek de schoonheid van Namibië met 333travel. Laat je verleiden door de eeuwenoude cultuur van de Himba, Damara en Bosjesmannen terwijl je door de adembenemende landschappen reist. Sta versteld van de majestueuze duinen van Sossusvlei en verken de ruige kustlijn van de Skeleton Coast, waar zeehonden en walvissen je begroeten.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Familiereis Egypte
Vanaf € 1.749 - incl vlucht
Sawadee nodigt je uit voor een betoverende reis naar Egypte, waar cultuur, geschiedenis en het alledaagse leven samenkomen in een kleurrijk spektakel. In Caïro, de bruisende hoofdstad, wacht een wereld van mysteries op je. Vervolg je reis naar Luxor, de stad van tempels en tombes. Laat je betoveren door de grandeur van de tempels van de farao's en ontdek de geheimen van de Vallei der Koningen, waar de oude koningen hun eeuwige rust vonden.
Bekijk deze 9-daagse reis
Safari Reis Treasures of Kenya
Vanaf € 3.522 - incl vlucht
Kenia wacht op jouw ontdekkingstocht met NBBS Reizen! Terwijl je de legendarische Masai Mara doorkruist en de serene wateren van Lake Nakuru bewondert, wordt je betoverd door de overvloed aan wilde dieren die dit land thuis noemen. Ontdek de verborgen schatten van het Sweetwaters Game Reserve en het intrigerende Samburu National Reserve, en laat je verrassen door de ongerepte pracht van de Afrikaanse wildernis.
Bekijk deze 9-daagse reis
 
 
Groepsreis Zambia, Namibië en Botswana
Vanaf € 2.640 - excl vlucht
Ontdek de magie van Afrika met Afrika Online! Stap in een wereld vol avontuur en schoonheid terwijl je reist door Zambia, Namibië en Botswana. Laat je betoveren door de majestueuze Victoria Watervallen, waar het kolkende water je doet duizelen van verwondering. Ga op safari door de uitgestrekte wildernis van de Caprivi Strip, waar elke bocht een nieuw avontuur onthult, met game drives en bootcruises die je diep in het hart van de natuur brengen.
Bekijk deze 21-daagse reis
Safari Reis Explore Exclusive Botswana
Vanaf € 5.999 - incl vlucht
Tenzing Travel nodigt je uit om de betoverende schoonheid van Botswana te ervaren, een land doordrenkt met avontuur en natuurlijke pracht. Vaar op een traditionele mokoro door de glinsterende waterwegen van de Okavango Delta, waar elk peddelslag een nieuwe ontdekking onthult. Ontmoet majestueuze olifanten in hun natuurlijke habitat terwijl je door Chobe National Park reist, een toevluchtsoord voor wilde dieren. 
Bekijk deze 12-daagse reis
 
 
Privéreis Classic Uganda
Vanaf € 3.230 - excl vlucht
Duik in de betoverende wildernis van Oeganda met Undiscovered. Bewonder de speelse chimpansees in het betoverende regenwoud van Kibale, terwijl je je een weg baant door het dichte bladerdak. Verlies jezelf in de majestueuze savannes van Queen Elizabeth National Park, waar de wilde schoonheid van Afrika tot leven komt tijdens een opwindende safari.
Bekijk deze 10-daagse reis
Combinatiereis Zambia Safari & Lake Malawi
Vanaf € 7.000 - excl vlucht
Ervaar het beste van Zambia en Malawi met PANGEA Travel! Maak je klaar voor spannende wandelsafari's en gamedrives waar je oog in oog komt te staan met Afrika's meest iconische dieren. Reis naar de serene schoonheid van Lake Malawi. Ontsnap aan de drukte en vind rust op de afgelegen stranden van dit betoverende meer. Laat je meevoeren door de kalme wateren en geniet van de warme zonnestralen die je huid strelen.
Bekijk deze 12-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Afrika bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel