Meer over de EU-verkiezingen 🗳️
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
29 mei 2024
Nieuwsbrief
Op donderdag 6 juni 2024 zijn de Europese verkiezingen in Nederland. Dit is een belangrijk moment, want de beslissingen van het Europees Parlement bepalen de richting van het klimaat- en natuurbeleid voor de komende jaren. Jouw stem kan helpen ervoor te zorgen dat Europa blijft werken aan een gezonde en groene leefomgeving. 

Weet jij wat de invloed is van het Europese beleid op Nederland? Wat doet Europa voor ons klimaat en onze natuur? En voor jouw dagelijks leven en gezondheid? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Europa heeft al veel bereikt, maar er is nog veel werk te doen. Jouw stem op 6 juni kan een groot verschil maken. Je stembiljet is van veel waarde, want iedereen heef recht op gezonde lucht, schoon water, vruchtbare grond en groene leefomgeving.
 
       
   
open