mlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'>

Dit is jouw kans om alles te weten te komen over de nieuwe 9mm LEICA DG SUMMILUX-lens, de langverwachte firmware-update voor LUMIX GH6, aantrekkelijke promoties en nog veel meer.
Panasonic LUMIX
Carry Small, Capture Wide
 
Carry Small, Capture Wide
 
 
Hallo John,
'Carry Small, Capture Wide' is veel meer dan gewoon een slogan voor de nieuwe LEICA DG SUMMILUX 9mm 1.7 ASPH-lens voor het Micro Four Thirds-systeem. Met deze ultragroothoeklens met vaste brandpuntsafstand heeft jouw fantasie alle ruimte, met een groot diafragma F1.7, half-macro opnames, een compact ontwerp en uitstekende optische kwaliteit en prestaties. Deze lens is echt perfect voor foto's van professioneel niveau en verbluffende video's.
 
 
 
 
 
 
Verzilver deze zomer jouw beloning
 
Verzilver deze zomer jouw beloning
 
Kan je deze zomer wel een extraatje gebruiken? Wat dacht je van een gratis Lexar® Professional CFexpress™ Type B GOLD Series-kaart van 128 GB? Koop jouw nieuwe LUMIX GH6 camera tussen 1 juli en 30 september 2022* bij een deelnemende dealer en profiteer van jouw beloning.

*Bekijk hier de actievoorwaarden.
 
 
 
 
 
 
Haal meer uit jouw LUMIX GH6
 
Firmware-update V2.0
 
LUMIX Academy
Meer informatie over de nieuwe GH6 vind je in de LUMIX Academy op ons YouTube-kanaal. Bekijk alle tips, trucs en inspiratie om jouw creativiteit op het gebied van professionele video een nieuwe dimensie te geven.
Firmware-update V2.0
Deze nieuwste firmware-update verbetert de prestaties en de bruikbaarheid: Functie voor RAW-video-uitvoer over HDMI naar ATOMOS NINJA V+ en intern opnemen C4K60p/FHD 60p in ProRes 422 HQ/ProRes 422 zijn beschikbaar.
 
 
LUMIX Academy
 
 


Registreer
uw product


Mijn
profiel


Online
Shop


Support
& Contact