Nieuwsbrief van 8-9-20 6:30:10
Online bekijken

... en zorg tegelijkertijd voor een gezond en aangenaam binnenklimaat

Meer daglicht en een veilige daktoegang?

Het Gorter RHTG-dakluik levert met zijn CE-certificering bewezen hoge prestaties. Dakluiken met HR+++ glas bieden naast natuurlijk daglicht ook een veilige toegang tot platte daken voor onderhoud en daktuin- of dakterras toegang. Daarnaast is het dakluik ook CE gecertificeerd en zijn de prestaties vastgelegd in een ETA. De Gorter beglaasde dakluiken zijn voorzien van HR+++ isolatieglas en hebben een volledig thermisch gescheiden constructie.
 

Inbraakwerende en modulaire glazen daken Kingspan Light + Air

Met haar RC3/WK3 geclassificeerde inbraakwerende én duurzame modulaire lichtstraten, die geen extra bouwkundige voorzieningen vereisen, speelt Kingspan Light + Air in op de toenemende vraag naar veilige en prefab modulaire systemen. De inbraakwerende glasconstructies, genaamd Brakel BA-RC, zijn volgens NEN 5096 en NEN-EN 1627 getest op inbraakwerendheid en hebben de classificatie RC1/WK1, RC2/WK2 en RC3/WK3 behaald (hoge mate van inbraakwerendheid).

Solatube brengt daglicht in huis zonder dat er warmte binnenkomt

Met Solatube geniet u het hele jaar door van natuurlijk verlichte ruimtes en een aangename binnentemperatuur. Ook tijdens hete zomerdagen. De daglichtsystemen van Solatube brengen daglicht op elke denkbare plek onder het dak. De Solatube filtert door specifieke UV filters de zonnewarmte en schadelijke UV-straling uit het daglicht. Tijdens koude dagen blijft de binnentemperatuur aangenaam en constant.

Noviteiten van Vlakkelichtkoepel

Tijdens de beurs ARCHITECT@WORK, 16 en 17 september aanstaande in Ahoy Rotterdam, laat Vlakkelichtkoepel | Heruvent b.v. diverse innovaties zien. Hieronder vast een sneak preview. Passiefhuis Daklicht: gecertificeerd door het onafhankelijke Passivhaus Institut (PHI) uit Darmstadt (Duitsland). Door het slimme ontwerp is deze lichtstraat uiterst luchtdicht en uitstekend geïsoleerd. Maar voordat het PHI predicaat gevoerd mag worden, zijn er nog meer zware eisen waaraan voldaan moeten worden.

Glazen lichtkoepels voor renovatieprojecten

Een lichtkoepel vervangen? Dat wordt dankzij Storax nu nóg eenvoudiger en goedkoper. De nieuwe Skylux iWindow Flex  is namelijk de eerste opengaande glaskoepel waarbij de klant zélf de opstand kiest. De elektrische motor die de koepel opent, zit immers in het pvc-raam verwerkt in plaats van in de opstand. Concreet betekent dit dat je bij een renovatie de huidige dakopstand gewoon kan blijven gebruiken.

De VELUX Groep werkt samen met WWF om ‘Levenslang CO2 Neutraal’ te worden

De VELUX Groep verbindt zich ertoe haar toekomstige CO2-uitstoot drastisch te verminderen en gaat daarom in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF) haar historische CO2-voetafdruk vastleggen. Door het beschermen en herstellen van bossen wordt in totaal 5,6 miljoen ton aan CO2, die sinds de oprichting in 1941 wereldwijd is uitgestoten, vastgelegd.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.