E-mails, speciaal voor u samengesteld!
Klik hier om de online versie te bekijken.
         

Bax-shop.nl - Sound | Stage | Studio

DJ Gear     Studio & Recording     Hoofdtelefoons     Multimedia     Muziekinstrumenten     Microfoon
 
Hi John,

Intussen ontvangt u alweer een tijdje onze nieuwsbrieven en mailings. Iets waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Maar we hebben gezien dat uw gegevens nog niet compleet zijn in ons systeem. Dat is jammer omdat u nu geen gepersonaliseerde mailings kan ontvangen.
 
 
Waarom gepersonaliseerde e-mail?
Buiten het feit dat we u graag bij uw naam aanspreken, zijn er nog meer redenen om te zorgen dat uw gegevens compleet zijn. We noemen er een paar:
  • Gepersonaliseerde aanbiedingen: Bij Bax-shop hebben we een enorm aanbod met meer dan 34.000 producten op voorraad in ons magazijn. Toch zullen lang niet alle producten op uw interesses aansluiten en dus bieden we u graag persoonlijke aanbiedingen aan, speciaal voor u uitgezocht.

  • Nieuws dat er toe doet: Dagelijks is er een gespecialiseerd team van copywriters bezig om het laatste nieuws uit de muziek- en technologie-industrie voor u te verzamelen. Van nieuwe software voor uw DJ-controller tot die speciale gelimiteerde gitaar, het komt allemaal voorbij. Maar is dat wel wat u belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel zorgen we ervoor dat het nieuws in onze nieuwsbrieven aansluit op wat u interessant vindt.

  • Evenementen op maat: Bax-shop staat bekend om haar demonstraties en workshops, zowel in Goes als in Antwerpen. Wekelijks komen er specialisten langs om alles te vertellen over nieuwe producten, instrumenten of over technieken. Met een volledig profiel zorgen we dat u op de hoogte bent van de evenementen die bij u aansluiten.

  • Acties voor u uitgekozen: U kent ze misschien al wel, de acties van Bax-shop. De Big Bax Tombola, Cashback, Baxmas, allemaal mooie momenten om te profiteren van het kopen bij Bax-shop. Vul uw profiel in en wij zorgen dat u als eerste de acties ontvangt die wij voor u uitkiezen.

 
 
Dus waar wacht u nog op? Klik op bovenstaande knop om uw gegevens bij te werken en mailings te ontvangen die nóg beter aansluiten op uw behoeften. We stellen ze graag voor u samen!

Met vriendelijke groet,
Het Bax-shop team
 
Laagste prijs garantie
60 dagen niet goed, geld terug
Vandaag besteld, morgen in huis
Facebook Twitter YouTube
Instagram Google Plus Blog
         
Uw gegevens wijzigen? Klik hier. | Uw inschrijving wijzigen of helemaal geen e-mails meer ontvangen? Klik hier.
Olympiastraat 4, 4462GG Goes | NL: 0031 (0)113-212703
Alle prijzen zijn inclusief BTW. | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.
Voor de meest actuele prijzen kijkt u op Bax-shop.nl