Mis deze kans niet!

View in browser

BOEKENWEEKEND

UITVERKOOP

ALLE BOEKEN

50% KORTING

Laatste dag: hoge korting op alle boeken!

Het Tech Academy Boekenweekend is in volle gang!


Alleen vandaag kun je nog onze boeken aanschaffen tegen een verlaagd tarief! Zo krijg je op alles 50% korting en is de verzending vanaf 30 euro gratis!*

Dat geldt ook voor de populaire Cursusboeken Word in de Praktijk én Python.


Zit er een mooi boek voor je bij? Dit is je moment!


ALLEEN NOG TOT VANAVOND 23:59 UUR


LET OP:

Gebruik voor de korting jouw code verderop in deze mail. Er is zeer beperkte voorraad beschikbaar (soms slechts tientallen exemplaren).

OP = dus ook echt OP.


Vanaf € 30,- zijn de verzendkosten gratis!*


Word in de Praktijk

Verborgen mogelijkheden

KOOP NU

Smartphone Fotografie

Vang dierbare herinneringen

KOOP NU

NAS-Beheer

Overal je eigen server

KOOP NU
Cup handmade

Programmeren zonder code

Makkelijker dan je denkt

KOOP NU
Cup handmade

Thuisnetwerk upgraden

Snel, sneller, snelst

KOOP NU
Cup handmade

Webshop bouwen in WordPress

Slimmer online verkopen

KOOP NU

BOEKENWEEKEND

UITVERKOOP

ALLE BOEKEN

50% KORTING

UITGELICHTE CURSUSSEN

Waar wil jij je verder in verdiepen?
Of je nu juist meer uit je huidige computer, router of telefoon wilt halen, of een hele nieuwe programmeertaal wilt leren, er zit altijd een cursusboek tussen! Hieronder vind je twee van onze populaire Tech Academy cursusboeken. 


Tip: ook ideaal als naslagwerk.

Python in de Praktijk

Programmeren is leuk en uitdagend, waarbij het natuurlijk nog interessanter is als je in de praktijk kunt toepassen wat je hebt geleerd. Dat is dan ook het uitgangspunt geweest bij het samenstellen van dit boek. Na een eerste kennismaking met Python ga je praktijkproblemen te lijf en maak je volwaardige programma’s die ook anderen zonder Python kunnen gebruiken. Je maakt je eigen domoticacontroller en leert hoe je elektronica aanstuurt met een Raspberry Pi. Na het lezen van dit boek ligt de wereld aan je voeten!

€ 19,98

KOOP NU

Backup & Herstel

In dit boek leer je alles over verschillende back-upmethoden, wat je moet doen om je gegevens van verschillende systemen als Windows 10, macOS, Android en iOS veilig te stellen en hoe je deze weer kunt terugzetten. We vertellen welke software je het best kunt gebruiken voor het maken van volledige back-ups, of dat nu van je persoonlijke documenten is, volledige partities, complete besturingssystemen en onvervangbare foto’s.

€ 19,98

KOOP NU

JOUW KORTINGSCODE

Let op: Alleen door deze code te gebruiken ontvang je 50% korting. Kopieer de kortingscode en plak deze in het vakje 'kortingscode' bij het afrekenen.

TcHbiZi6

OVER ONZE CURSUSBOEKEN

Altijd een handig naslagwerk

Onze cursusboeken zijn standaard 180 pagina's dik en zijn er altijd op gericht om de theorie die je leert in de praktijk te brengen. Want daar gaat het uiteindelijk om: met de Tech Academy cursusboeken leer je alles uit de techniek om je heen te halen.

> Bekijk al onze cursusboeken

Complexe techniek, toch simpel!

Bij Tech Academy hebben we jarenlange ervaring met de ontwikkeling van cursussen over soms complexe technische onderwerpen. We weten als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om met een complex stuk soft-of hardware aan de slag te gaan. Daarom geeft elk cursusboek je álle benodigde handvatten om een techniek helemaal zelf te doorgronden. Stap voor stap opgebouwd. 


Maak je dus geen zorgen over benodigde voorkennis, we've got you covered!


> Bekijk al onze cursusboeken

Duik de praktijk in!

*Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België.