3 podcasts die je niet mag missen | win de nieuwe thriller van Jet van Vuuren | gratis zwijmelen met George Clooney en Julia Roberts |
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

met gasthoofdredacteur Stef Bos
Zin
Win kaartjes voor de film Ticket to Paradise
Zwijmelen met George & Julia

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts nemen je mee in een zinderend zomeravontuur. Met deze romantische komedie waan je je in een tropisch paradijs zonder zelf het vliegtuig te hoeven pakken en volg je het verhaal over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. Zien? Wij mogen 5x2 kaarten weggeven voor deze heerlijke romcom.

Zin
Laatste kaarten!
Mini-concert Stef Bos in Singer Laren + tickets museum

Speciaal voor Zin Magazine geeft Stef Bos op woensdagmiddag 26 oktober een mini-concert. In Laren, in de prachtige theaterzaal van Singer Laren. Hij speelt vier liedjes en vertelt over Zin Magazine 11, de editie die hij als gasthoofdredacteur samen maakte met de redactie. Je krijgt met dit speciale event ook toegang tot het museum, een hapje en drankje en een rijk gevulde goodie bag mee naar huis. Boek nu de laatste kaarten direct via Singerlaren.nl/zininstefbos

Zin
Ontdek de regio Wallis
Outdoor fietsparadijs in Zwitserland

 De regio Wallis is een uitgestrekte hooggelegen speeltuin voor avonturiers. Goed gemarkeerde fietsroutes, dramatische beklimmingen naar bergpassen en spectaculaire alpine paden beloven eindeloze spanning voor ervaren mountainbikers  en recreatieve fietsers.

Zin
30 september Internationale Podcast Dag
Deze 3 podcasts moet je echt eens beluisteren

Podcasts zijn populairder dan ooit. Begrijpelijk want hoe fijn is het dat je kunt genieten van boeiende gesprekken waar je iets van opsteekt, terwijl je ondertussen iets anders doet. In de aanloop naar Internationale Podcast Dag (30 september) delen we drie Nederlandstalige podcasts die absoluut het beluisteren waard zijn.

Zin
Interview thrillerschrijver Jet van Vuuren + winactie
‘Ik hoef maar iets over een onderwerp te horen en mijn misdadige schrijversbrein komt op gang’

Schrijven is haar overkomen. Jet van Vuuren, beeldend kunstenaar, debuteerde pas op haar 54ste. En hoe. Zojuist verscheen haar 17de thriller Obsessie en nummer 18 ligt al in wording op haar schrijftafel: het begin van een spannend drieluik. Wat Jet betreft, zou dat zomaar iets voor Netflix kunnen zijn.

Zin
25 jaar Nederlandse Dansdagen
Voetjes van de vloer in Maastricht

Ben jij een dansliefhebber? Dan moet je deze week naar Maastricht. Van 30 september tot en met 6 oktober worden op 12 unieke locaties in de stad de meest uiteenlopende dans evenementen georganiseerd. Van salsa workshops tot dance battles en spectaculaire optredens, wij tippen 4 meesterlijke onderdelen, die je zeker niet wilt missen.

Zin
Collistar Clean Research® presenteert
Rigenera, de kracht van diepe bioregeneratie

De Rigenera-behandelingen bevatten actieve bestanddelen die geïnspireerd zijn op ‘bioregeneratie’: hyaluronzuur en twee biomimetische peptiden. Deze ingrediënten stimuleren de cellen tot het aanmaken van collageen, dat de huid elastisch houdt en rimpels minimaliseert.

Zin
Bacterie Alarm
Zo wordt je smartphone weer fris

Je tablet en smartphone zijn ware bacteriebommen. Logisch, want je raakt ze de hele dag aan, legt ze overal neer én neemt ze vast ook weleens mee naar de wc. Regelmatig grondig schoonmaken dus! Zo doe je dat zonder je mobiele apparaat te beschadigen.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden