Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Truck & Bus
Nieuwsbrief | Editie 2 2016

Geachte heer Do,

Als ondernemer wilt u altijd vooruit. Bij BP begrijpen wij dat als geen ander. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze brandstoffen, het gemak van onze services onderweg, of de bereikbaarheid van onze tankstations; wij doen er alles aan om u beter op weg te helpen – in Nederland én over de grens.

In deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij BP. Zo staat er onderhoud gepland op een aantal van onze stations en vragen wij u aandacht voor een klantonderzoek naar onze producten en diensten. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met uw accountmanager of bel met ons Business Service Centre op 0800 – 020 36 31.

Laatste kans: 25 euro korting op een Viapass-OBU!


Registreer vóór 15 april voor de nieuwe Belgische tolheffing


Nog een paar weken en dan is het zover: België voert een nieuw systeem voor kilomterheffing in onder de naam Viapass. Vanaf 1 april moeten alle vrachtauto’s van meer dan 3,5 ton maximaal toegelaten massa via een speciale On-Board Unit per gereden kilometer betalen voor het gebruik van wegen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Heeft u geen OBU aan boord? Dan riskeert u een hoge boete. Registreer u dus nu via BP voor de Viapass-tol. Tot 15 april ontvangt u van ons een bonus van 25 euro per geregistreerde en actieve OBU!


Noodzakelijk onderhoud aan 47 BP-stations


Elektrische installaties van diverse tankstations gekeurd


Onze tankstations zijn ons visitekaartje. Daarom vinden wij het van groot belang dat al onze stations in optimale conditie zijn. Aan de buiten- én de binnenkant. Van week 16 tot en met week 25 (dat is van 18 april tot en met 24 juni) zal er noodzakelijk onderhoud plaatsvinden aan 47 BP-stations. Het gaat daarbij om een zogenaamde NEN-keuring, waarbij de elektrische installatie van het tankstation grondig onder de loep wordt genomen.


Help ons u beter te helpen!


Doe mee aan ons grote tankpassen-onderzoek


Minder kosten, een uitgebreid netwerk, eenvoudige tolbetalingen... wat vindt ú de belangrijkste voordelen van uw BP tankpas? En wat zou u liever anders of beter zien? Bij BP horen wij het graag. Want met uw mening kunnen wij ons producten en diensten nóg beter en relevanter voor ondernemers maken. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u hooguit een kwartier van uw tijd wilt besteden aan ons tankpassen-onderzoek.


Is deze nieuwsbrief naar u doorgestuurd? Meldt u dan hier aan om de nieuwsbrief voortaan zelf te ontvangen.