Elsevier 8 weken voor 8 euro
Waarom Elsevier?

 
8 nummers voor 8 euro
(ruim 80% korting!)

 
Gratis exemplaar van
Elsevier Juist (t.w.v. € 5,95)
Kans op één van vijf elektrische fietsen!
(t.w.v. € 899)

Elsevier volgt het nieuws op de voet en heeft een uitgesproken kijk op de wereld. Helder, bondig en altijd scherp. En nu extra aantrekkelijk geprijsd:
8 nummers voor 8 euro + een gratis exemplaar van Elsevier Juist (t.w.v. € 5,95)* + kans op één van de vijf elektrische fietsen (t.w.v. € 899). Zonder enig risico, uw proefabonnement stopt automatisch.

Laatste kans, deze actie stopt eind december!

Neem een proefabonnement
op ons weekblad.
Speel de Quiz

* U ontvangt het exemplaar van Elsevier Juist in januari.
Elsevier - Verrassend nuchter
Facebook   Twitter   LinkedIn  
© 2013 Reed Business Media. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier, door Elsevier gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderzins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich met één klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt. Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement