‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

B-stock

Hi John,

Heb jij al geprofiteerd van extra korting op B-stock artikelen? Deze actie is geldig t/m woensdag en loopt dus snel af. Wil je nog snel voordelig je nieuwe gear in huis halen? Wees er dan snel bij want afgelopen is ook echt afgelopen!

button Profiteer
 
 
 
 
Opnames maken met elektronisch drumstel
 

Blog

Opnames maken met elektronisch drumstel

Het is voor bijna elke drummer de ideale tool: elektronische drums. Geen geruzie met de buren over lawaai en oefenen kan in principe op elk tijdstip van de dag. Maar ik herinner je er graag aan dat met een elektronisch drumstel veel meer mogelijk is dan alleen maar oefenen.

 Lees verder
Fazley introduceert FDK-100 Spirit serie beginnersdrumstellen

Nieuws & Events

Devine's eerste audio interface: de 2i2o
 

Nieuws

Devine's eerste audio interface: de 2i2o

Was je al langer bezig met het samenstellen van een opnamestudio, dan is dit het perfecte moment om aan te kondigen dat Devine met zijn eigen eerste audio interface op de markt komt. De Centro 2i2o geeft het startsein voor een reeks toekomstige producten die garant staan voor een kwalitatief resultaat en - zoals je mag verwachten - tegen een uiterst schappelijke prijs.

 Lees verder
Hammond Special
 

Demo

Hammond Special

Hammond-liefhebbers opgelet: op vrijdagmiddag 1 mei 2020 (van 12:00 tot 16:00 uur) staan bij Bax Music Antwerpen de digitale Hammond-producten weer centraal. Jazzmuzikant Dirk Van der Linden zal deze middag aanwezig zijn om de producten uitgebreid te demonstreren en er natuurlijk uitleg over te geven.

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl