Nog maar 4 dagen tot de grootste vintage verzamelbeurs van Europa!
Het is bijna zover - over slechts 4 dagen gaat de VerzamelJaarbeurs van start! Als je nog geen ticket hebt gekocht, dan wordt het nu hoog tijd om dat te doen. Waarom? Omdat je anders de grootste vintage verzamelbeurs van Europa mist!

Dus mis het niet, en ga snel naar de webshop!
Dit is er, naast heel veel meer, te beleven op de VerzamelJaarbeurs.
Museumplein
Ontdek unieke vondsten en speciale collecties op het Museumplein van de VerzamelJaarbeurs. Bijvoorbeeld vintage caravans en een unieke leesplank collectie. Hier vind je verzamelaars en handelaren die hun bijzondere collecties tonen.
Vintageplein
Op het Vintageplein vind je allerlei kraampjes met vintage meubels en accessoires uit verschillende decennia en stijlen. Van retro banken tot vintage klokken, hier vind je alles om je huis om te toveren tot een unieke en stijlvolle plek.
Muziek
De VerzamelJaarbeurs is een walhalla voor muziekliefhebbers. Hier vind je platen en cd's van alle genres en decennia, en kun je genieten van muziek terwijl je op zoek gaat naar je volgende aanwinst.
Foodtrucks en terrassen
Kom tot rust bij de foodtrucks en op de terrassen op de VerzamelJaarbeurs en geniet van heerlijk eten en drinken. Van koffie met een wafel, friet en bier tot een heerlijke gezonde lunch, er is voor ieder wat wils. Eet smakelijk!
Maak kans op 2 gratis kaarten voor de VerzamelJaarbeurs
Volg ons op Instagram, en laat in een reactie op één van onze berichten weten waarom jij zin hebt in de VerzamelJaarbeurs. De winnaar wordt donderdag 13 april 2023 bekendgemaakt op Instagram.