Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
 
Beste vakantieliefhebber,

Is jouw vakantievoorpret voor het leukste vakantie spektakel van het jaar al begonnen? Laat de zon schijnen voor je spaarvarken en maak jezelf (of iemand anders) last-minute blij met een super voordelig Vakantiebeurs ticket. Je hebt nog maar tot 1 november de tijd om te profiteren van de Super Stunt Prijs. Koop dus snel je ticket voor €8,50 in plaats van €15,00.
 
De wereld ligt weer aan je voeten tussen 10 en 13 januari 2019. Dan komt de Vakantiebeurs terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Kom nieuwe landen en culturen ontdekken, verwonder je bij interessante presentaties en workshops en droom alvast weg bij jouw volgende vakantiebestemming.
 
 
Koop je kaartje voor een Super Stunt Prijs button bg
 
 
 
Nederland Waterland
Voor waterliefhebbers biedt ons kikkerlandje eindeloos veel opties. Nieuw in de Nederland en Belgiëzone is daarom dit jaar, naast de belevingstuin, een grote waterbak te vinden waar kinderen in samenwerking met Optimist on Tour zeillessen kunnen krijgen. Ook kun je er volop kajakken en suppen. Zelf niet zo’n waterrat? Op het naastgelegen terras geniet je van een rustgevend uitzicht op alle waterpret.
 
 
 
Kidszone
Wie niet speciaal voor het optreden van Vincenzo komt, houdt zijn kidspaspoort in de aanslag voor een reis langs spannende activiteiten en vrolijke animatie. In het weekend worden de kleine reizigers door grote en kleine ervaringsdeskundigen aan de hand genomen en krijgen zij de meest onverwachte tips. Een retourtje Vakantiebeurs kan, met voorlees momenten uit kinderboeken, Meet en Greets met mascottes, ritjes in het reuzenrad, een kinderdisco, lachende geschminkte gezichten en knutselwerkjes, zomaar eens de ultieme bestemming van de kleine wereldreiziger worden.
 
 
 
 
 
 
NS Voordeelactie
Kom razendsnel en gemakkelijk met de trein richting de Jaarbeurs voor een dag vol Vakantiebeurs plezier. Voor een dagretour richting Utrecht inclusief toegang tot de Vakantiebeurs, betaal je nu slechts €27 per persoon. Vanaf het Centraal Station Utrecht loop je in 5 minuten naar de Vakantiebeurs. Alle voorwaarden vind je op de website van de NS.
 
Koop voordelig je NS combikaart button bg
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op contact.email als relatie van
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.