CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Vul nog even voordelig je e-reader


Hi ,

Deze week is je laatste kans om met korting onze e-books te kopen voor maar €1,99! Leuk om je e-reader, telefoon of iPad te vullen. 

Een Vertrekthriller van Marelle Boersma mag niet ontbreken deze zomer. Zet Het Moezelmeisje op je e-reader. Of lees een van de WP-thrillers van Martine Kamphuis, bijvoorbeeld Alibi. Liever een spannende roman? Ga dan voor Mama liegt van Marion van de Coolwijk.

Hieronder vind je nog meer aanraders.
 
Heel veel leesplezier! 
Sarina

Een WP thriller

Tijdens een ontgroeningskamp wordt het levenloze lichaam van Belle op een verlaten dijkje gevonden. Als psychologe Wynona Post, oftewel WP, haar cliënte Josje hierover hoort vertellen, wordt ze gegrepen door het mysterieuze verhaal. WP vermoedt dat de dood van Belle geen natuurlijke dood was. In haar zoektocht naar de waarheid negeert ze grenzen en brengt daarbij ook haar eigen leven in gevaar…

Lees nu Alibi van Martine Kamphuis voor maar €1,99

In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden.

Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op de wijnboerderij van haar familie een prachtige alcoholvrije wijn kan gaan maken. Direct na aankomst wordt ze echter met twee misdrijven geconfronteerd.
Houden deze twee zaken verband met elkaar? Of misschien zelfs met haar komst?

Zet Het Moezelmeisje op je e-reader voor maar €1,99

Het verleden kun je niet wissen, hooguit bedekken…
Mama liegt vertelt het verhaal van twee families die tijdens de Tweede Wereldoorlog door één ondoordacht moment voor altijd met elkaar werden verbonden.

Aisa groeit op bij haar oma. Op haar ziekbed doet oma een schokkende bekentenis over haar verleden, die het leven van de jonge vrouw volledig op zijn kop zet. Nieuwsgierig gaat Aisa op zoek naar Emma van Bemmelen, de onbekende zus van haar oma. 

Lees Mama liegt voor slechts €1,99

Hoe ver zou jij gaan om de waarheid te achterhalen?

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijke ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden.

Lees nu voor maar €1,99 

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2023 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.