26 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Heineken bundelt krachten met ADE
Heineken en Amsterdam Dance Event (ADE) gaan de komende drie jaar samenwerken. Samen met ADE wil Heineken bijzondere momenten creëren voor de 500.000 muziekliefhebbers die jaarlijks ADE bezoeken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Consumentenbond: 'Banken leveren privacy klanten over aan techreus Google'
Banken moeten garant staan voor de bescherming van persoonsgegevens van klanten die met hun mobiel betalen. De Consumentenbond roept de banken daartoe op, nu ook ING is overstapt op Google Pay. ‘Consumenten worden overgeleverd aan datagraaier Google.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Van hobby naar bedrijf: de succesvolle groei van JorRaptor op YouTube
[advertorial] Een merk opbouwen op YouTube is niet gemakkelijk. Dagelijks worden er zo’n 300.000 nieuwe video’s op het platform gepubliceerd. Toch slagen sommige zogenoemde YouTubers erin om door te breken en grote successen te behalen. Jordan van Andel, beter bekend als JorRaptor, is daar één van. Met bijna een miljoen volgers heeft hij zich ontwikkeld tot een pionier in de game-industrie.
image
Iglo promoot stoommaaltijden met huiskamerconcert
?Iglo organiseert een winactie in samenwerking met zangeres Bente Fokkens om de nieuwe Stoom & Klaar maaltijden te promoten, vooral gericht op jongeren. antwoorden. Winnaars genieten van een huiskamerconcert, terwijl de Iglo Stoom & Klaar maaltijd voor ze wordt bereid.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
RA*W After Cannes-talks laten topwerk herleven
Heerlijk voor de thuisblijvers en nagenieten voor wie er bij was: een selectie (Nederlands) bekroond topwerk van het Cannes Lions Festival, toegelicht door de nog jonge makers. Daarvoor tekent jaarlijks de club van junior professionals RA*W en uiteraard was MarketingTribune er weer vol interesse bij. Bekijk hieronder ook exclusief de RA*W-aftermovie uit Cannes.
lees verder
twitter facebook linkedin
Inschrijving GPCM verlengd t/m 27 september
[advertorial] Wauw, wat zijn er een hoop toffe cases ingeschreven voor de Grand Prix Content Marketing 2024. Om jou ook nog een kans te geven om jouw case in te schrijven hebben de we inschrijving met 2 dagen verlengd. Meld je case tot en met vrijdag 27 september aan en stuur hem dan ook direct in! Kunnen we van jou nog een case verwachten?
image
Kinderpostzegelactie 2024 start met onthulling interactieve jubileumzegel
De jaarlijkse kinderpostzegelactie is gestart. Met het onthullen van een interactieve jubileumzegel trapte Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet de 100e editie van Kinderpostzegels af.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Laatste kans om ook te schitteren op het podium van de Grand Prix Content Marketing Awards
Tot en met morgen kun je je mooiste, beste of meest inhoudsvolle case nog inzenden voor de Grand Prix Content Marketing Awards! Zoek je nog een reden om mee te doen? Wat denk je van erkenning, feedback van de zeer deskundige jury en de kans om uitgeroepen te worden tot Bureau van het Jaar of Merk van het Jaar en op het winnen van de originaliteitsprijs. Bovendien wordt de uitreiking geen stijf of suf diner, maar een levendig festival met dito sfeer, streetfood en muziek!
lees verder
twitter facebook linkedin
Anthony Gray (eGain) spreekt op CFC24!
[advertorial] Tijdens CFC24 op 3 oktober vertelt Anthony Gray van eGain hoe je betrouwbare antwoorden kan geven in het huidige digitale tijdperk. Krijg inzicht in het gebruik van AI om de juiste antwoorden te geven, de betrokkenheid van klanten te verbeteren en tegelijkertijd aan de bedrijfsvereisten te voldoen. Mis het niet en bestel je ticket met 20 euro korting!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.