Ontvang nog t/m 31 december een gratis giftbox bij geselecteerde Canon camera's en objectieven
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Laatste kans op giftboxes van Het Perfecte Plaatje bij geselecteerde producten van Canon
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

JOUW LAATSTE KANS

 
Heb jij al een gepersonaliseerde draagriem voor je Canon-camera? Je kunt hem alleen deze week nog krijgen bij aankoop van één van de deelnemende producten van Canon. Of één van de andere mooie extra's die in de verschillende giftboxes zitten natuurlijk. Wees er snel bij, je hebt nog t/m 31 december 2022!
 
 
 
 
 
 
 

MASTERCLASS VOLGEN?

 
Haal nog t/m 31 december jouw actieproduct van Canon in huis. Dan kun je namelijk meedoen met de digitale masterclass van Ahmet Polat. In deze masterclass geeft hij je tips over hoe je storytelling toe kunt passen in jouw foto- of videografie. Aan het einde van de masterclass weet jij hoe je met jouw beelden een verhaal kunt vertellen én hoe je een goede serie maakt.
 
 
 
 

EXCLUSIEVE GIFTBOXEN

 
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SCHERPE KORTINGEN EN CASHBACKS

 
Wij bieden licht in de donkere dagen met onze Winterdeals. Profiteer nu van de beste cashbackacties en exclusieve aanbiedingen. Zo kom jij de winter wel door!
 
 
 
 

IK BEN OP ZOEK NAAR...

 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022