Vind jij ons ook het Leukste uitje van Nederland?

WILDLANDS is in de race voor de titel Leukste uitje van Nederland 2019! Natuurlijk willen we maar wat graag winnen. Help jij ons deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen?
 
Stem ook op WILDLANDS. Dit kan tot 4 november via de website van Het Land van ANWB. Je maakt dan ook kans op een dagje uit voor het hele gezin.
Stem meteen!

NIEUWE NEUSHOORNVROUW

WILDLANDS heeft een nieuwe vrouwtjes neushoorn verwelkomd. Ze mocht snel kennismaken met de andere twee neushoorndames. Dit gebeurde in de stal en verliep rustig.
Bekijk de video!

NIEUWE GIRAFFE OP SAVANNE

Het nieuwe giraffenmannetje is sinds kort op de savanne te spotten. Dit was erg spannend voor hem. Hij zag niet alleen het gebied voor het eerst, maar ook de andere savannedieren.
Bekijk de video!
SAVE THE DATE: WILDNIGHTS

Kom deze kerstvakantie naar de derde editie van WILDnights. Met nieuwe licht- en lasershows, een spetterende waterorgelshow, een sprookjesachtig verlichte jungle, knetterende kampvuren en winterse hapjes. Kom alvast in de sfeer met de aftermovie van WILDnights.
Bekijk de aftermovie



OP AVONTUUR MET AIR MILES

Ga op wereldexpeditie met Air Miles! Of je nu een dag entree wilt of liever meteen een jaarabonnement aanschaft, met Air Miles kun je extra voordelig naar WILDLANDS.

Wil je in de toekomst geen mail meer ontvangen? Meld je dan af via onze website!
 
Facebook
Twitter
YouTube