Bekijk en bestel: Kensington
Beste meneer / mevrouw Do
Uit volle borst live meezingen met de hits ‘Streets’, ‘War’ en ‘Sorry’ van Kensington: dat kan voorlopig op 4 september voor het laatst; dan geeft de band de laatste show in de huidige vorm. Zanger Eloi Youssef hangt zijn microfoon aan de wilgen en gaat de band verlaten. Een uniek aandenken aan de band met zijn vier originele leden aanschaffen? Dat kan nog steeds! In 2018 sloeg de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale uitgifte ter ere van 10 jaar Kensington.

Kensington penning in coincard
Op de voorzijde van de Kensington penning in coincard staan de portretten van de vier bandleden in 3D: Casper Starreveld (gitaar), Jan Haker (bas), Eloi Youssef (zang) en Niles Vandenberg (drums). Hoewel Eloi Youssef niet in de band blijft, is de penning een bijzonder aandenken aan de lange lijst met successen die de band met deze vier leden heeft gekend. Bestel de penning online!

Kensington werd opgericht in 2005 en kende in 2013 zijn grote doorbraak met de hit Home Again. In hetzelfde jaar winnen ze de 3FM Awards voor Beste Live Band en Beste Album voor het album Vultures. In 2017 wint Kensington de Popprijs: een prijs voor de band of artiest die dat jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Zoveel hoogtepunten, zoveel speciale momenten in 12 jaar Kensington: op de website van de Koninklijke Nederlandse Munt kunt u de Kensington penning aanschaffen.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Kensington coincard
Privacy  •  Voorwaarden