Bekijk deze mail in je bowser

Nieuws uit Landsheer in Warmenhuizen!

De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in Warmenhuizen rondom plan Landsheer. Wij praten je graag even bij in deze nieuwsbrief.

  • Om te beginnen is de laatste woning verkocht van de 31 woningen die door Trebbe B.V. zullen worden gebouwd.
  • Naast de onherroepelijke omgevingsvergunningen van de Startblock woningen en de 42 woningen van Ooms Bouw is inmiddels ook de vergunning van de 31 woningen afgegeven. Na de inzage periode van 6 weken zal deze zonder bezwaar ook onherroepelijk worden.
  • Inmiddels zijn de eerste bewoners neergestreken in hun Startblock woning, de wijk gaat leven
  • Woningborg heeft inmiddels de aannemingsovereenkomst van het nieuwe plan van Ooms goedgekeurd, dat houdt in dat de eerste overeenkomsten begin februari kunnen worden getekend. De makelaars gaan deze afspraken binnenkort inplannen. 
  • Gelukkig is er nog voldoende keus als jij nog geen optie hebt genomen. Kijk voor de mogelijkheden op de website of bel met Zeeman Makelaars (0229-244688) of met Van de Ridder Makelaars (0226-315341). Ze helpen je graag verder.

BENG, Bijna Energie Neutraal Gebouw.
Hoe zit dat nou, met al die typeringen van nieuwbouwwoningen tegenwoordig? Wat is BENG? Goede vraag waarop we je een eenvoudig antwoord kunnen geven. Een BENG-huis is zo ontworpen dat de fossiele energiebehoefte van de bewoners minimaal is. De woningen in Landsheer voldoen aan alle strengere BENG 2 eisen. 
 
Lage energie- en onderhoudskosten.
In Landsheer koop je een woning met het  A label. Zo word je woning gasloos opgeleverd en zorgen slimme oplossingen, zoals goede isolatie, triple glas, zonnepanelen en een WTW; warmte terugwin installatie (welke warmte terug wint uit de ventilatiestromen) ervoor dat je energierekening een stuk lager is dan wanneer je een bestaande woning koopt. En niet onbelangrijk, door het gebruik van duurzame onderhoudsarme materialen heb je nauwelijks omkijken naar het onderhoud van je woning.

Wil je weten wat je huidige woning waard is?

Maak een vrijblijvende afspraak met Van de Ridder Makelaars via telefoonnummer 0226-315341. Menno Adema komt dan vrijblijvend bij jou thuis voor een waarde indicatie.

Succes en wie weet tot ziens.
Team Landsheer
           
 

Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Nieuwe Steen 5
Hoorn, Noord Holland 1625 HV
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2023 Zeeman Makelaars, All rights reserved.