Foto van de Week

De Foto van de Week is gewonnen door Riekus Reinders uit Emmen. Deze foto sprong er echt uit. De jury: "Behalve de mooie compositie pakken de kleuren ook goed uit.”

De winnende foto wordt groot afgebeeld in weekblad De ZuidOosthoeker. Ook meedoen? Stuur je foto in via foto@wildlands.nl

Jonge otters in Jungola

Wie even de tijd neemt om stil te staan bij de Otterbeek in Jungola, zou ze kunnen horen piepen; de jonge otters. Begin april zijn drie ottertjes geboren. De eerste paar weken zijn ze hulpeloos en verblijven in de burcht. Inmiddels nemen de volwassen otters ze steeds verder mee van de burcht. Dus wie weet kun je ze ontdekken!
Meer informatie

Momma Dunia

Ontdek de prachtige wandschildering van Momma Dunia in het Zonnepaleis. Momma Dunia is de grondlegger van de natuurbescherming in Serenga. Ze is helaas overleden, maar dankzij haar strijden de inwoners van Serenga elke dag voor de bescherming van de natuur!

Wilde dieren in WILDLANDS

Vanavond is op SBS6 om 23:30 uur aflevering 4 te zien van Wilde dieren in WILDLANDS. In deze aflevering zien we onder andere of de GoPro-camera’s het verblijf tussen de leeuwen hebben overleefd .
 
Bekijk de promo

Adventure Backpack

Ga goed voorbereid op expeditie met de Adventure Backpack. Een overlevingsrugtas voor kinderen met een pakje Capri-Sun, een Between reep, munten voor patat en een ijsje, een dierenportemonnee, kleurplaat én kleurpotloden. De Adventure Backpack is verkrijgbaar in souvenirshop De Expeditie en kost maar € 7,95.
Facebook
Twitter
YouTube