Verre reizen voor gezinnen

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Outdoor paradijs La Fortuna

La Fortuna staat bekend als het outdoor paradijs van Costa Rica. Er zijn veel leuke activiteiten, bijvoorbeeld ziplinen, zweven over hangbruggen in de jungle van het Arenal nationaal park, hiken en paardrijden. Ga mee op de 19-daagse reis.

 

Piramides van Gizeh

De piramides van Gizeh heb je vast wel eens op een foto gezien. Leuk weetje, de Piramide van Cheops is het enige klassieke wereldwonder dat bewaard is gebleven. Je bezoekt de beroemde piramides tijdens onze reizen door Egypte.

Egypte, 15 dagen
Egypte, 19 dagen

 

Herinneringen voor het leven

"De ideale vakantie om met tieners te doen! Een rijke mix aan cultuur, avontuur, natuur en strand. De lokale gids was een absolute meerwaarde en een fijne reisgenoot. Mooie herinneringen voor het leven." Schrijft familie de Rop over de 21-daagse rondreis door Thailand.

 

Vissen naar piranha's

In het Pantanal nationaal park in Brazilië is het mogelijk om je eigen avondmaal te vangen: verse piranha! Gewapend met een vishengel ga je op zoek naar de zoetwatervis. Benieuwd hoe piranha smaakt? Je ontdekt het tijdens de 21-daagse reis door Argentinië en Brazilië. Vertrek op 14 en 28 juli en op 1 augustus.

 

Laatste plaatsen Zuid-Afrika en Swaziland

Tijdens deze reis beleef je het echte Afrika. Je ontdekt o.a. alle highlights van Kaapstad en Kaap de Goede Hoop, komt oog in oog te staan met krokodillen en nijlpaarden in St. Lucia en gaat op zoek naar de 'Big Five' in het Kruger nationaal park. Boek nu de laatste plaatsen in de zomervakantie.

 

Op reis deze zomer?

Nog geen reis geboekt voor de zomervakantie? Bekijk hier een overzicht met beschikbare reizen en de leeftijd van de kinderen.

 

Wist je dat?

Het Serengeti nationaal park de grootste cheeta populatie ter wereld heeft? Op reis door Tanzania en Zanzibar maken we meerdere gamedrives, zodat de kans groot is dat je er een ziet. Je herkent een cheeta aan de zwarte strepen onder zijn ogen.

 

Varen over het Skadar-meer

Een leuke inbegrepen excursie in de Balkan is de boottocht over het Skadar-meer. Je vaart langs fotogenieke dorpjes en prachtige kloosters en spot wellicht verschillende soorten vogels. Wie wil kan hier zwemmen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar op 21 en 28 juli en op 4 augustus.

 

Oog in oog met een reuzehagedis

Wil jij een reuzehagedis van dichtbij zien? Reis dan mee naar de Kleine Sunda-eilanden. Samen met een gids speur je naar de Komodovaraan, die tot wel drie meter lang kan worden en meer dan 100 kilo kan wegen. Een unieke ervaring!

 

Van de duinen roetsjen in Vietnam

Je zou het misschien niet verwachten maar in Vietnam vind je zandduinen. Ze liggen bij de kustplaats Mui Ne. Het is superleuk om met een board van de duinen te roetsjen.

 

Een verfrissende duik

Het meer van Ohrid is een van de diepste en oudste meren van Europa. Het water heeft een heerlijke temperatuur dus ga zeker zwemmen! Een heerlijke verkoeling op de reis door Albanië en Macedonië. Er is nog plek op 21 en 28 juli.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5166169 | info@djoserfamily.nl


Djoser Family

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl