bekijk hier de webversie

LAATSTE 304 TICKETS VRIJDAG IN DE VERKOOP


EN MEER LOWLANDS-NIEUWS...

 
Aanstaande vrijdag 9 augustus om 11:00 uur gaan de laatste tickets voor Lowlands 2019 via Ticketmaster in de verkoop. Het gaat om 304 kaarten die afkomstig zijn van niet-gebruikte sponsorblokkades. Er kunnen maximaal twee tickets per persoon worden gekocht. 

EN VERDER...

DONDERDAGAVOND VAN START

De 27e editie van A Campingflight to Lowlands Paradise, gaat al op donderdag van start. Een soft opening, noemen ze dat: vanaf 09:00 uur staan de campings klaar voor je tent en strakgeblazen luchtbed, waarna Cape Lowlands vervolgens om 12:00 uur beperkt opengaat. ArmadiLLow is vanaf dat moment weer non-stop 24/7 voor je geopend met hapjes, drankjes en muziek, waaronder de jaarlijkse Rabobank What's Happening Headphone Disco. Lees hier het volledige donderdagprogramma en de timetable.

MERCHANDISE

De nieuwe collectie Lowlands-merchandise is gemaakt van duurzame materialen, van hoge kwaliteit en allemaal lokaal geproduceerd. Vlieg naar deze link en voor je het weet, loop je met je nieuwe merchandise het terrein op. Doe dit dan wel uiterlijk 12 augustus want dan heb je je LLow-fashion nog voor Lowlands in huis.

Eenmaal op Lowlands is de merchandise-stand bij de ingang van Cape Lowlands niet te missen, net als die op Planet Paradise tussen Echo en Juliet. Met elke dag een wisselende ruime keus aan T-shirts en hoodies, gemaakt van 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen of sweaters, kousen, caps, sokken en tassen.

OHLALALAANTJE

Loop op Cape Lowlands niet zomaar Ohlalalaantje voorbij, die dit jaar in het teken van het thema ‘Fout’ staat. Beetje zoeken in een verborgen hoek en dan vind je vanzelf de interactieve containertentoonstelling Foute Boeken van Huis van het boek | Museum Meermanno. Daarnaast presenteert The Banned Books Club colleges en lezingen van experts en kun je meedoen met Scheldwoorden- en Markies de Sade-bingo’s. Knal uit je plaat bij Schiettent: Nooit Meer Opstaan en volg de geboden van het Matrixbord – anders treedt een heuse ordedienst streng op. Wordt de opwinding je te veel? Boek een uurtje relaxatie in het Love Hotel! Alleen of samen, niks om je voor te schamen.

THE BLOCK

Tussen Bravo en India op Cape Lowlands kun je dit jaar The Block niet missen: in dit fashionparadijs vind je de meest modieuze urbankledingmerken: JENNESKENS, In Gold We Trust, OBEY, Burlington, New Amsterdam Surf Association, Zeedijk 60 en T.I.T.S. Bij The Block richten ze zich op het blenden en samensmelten van jong creatief talent binnen de muziek, mode en kunst van de stedelijke jungle.

Bij Samsungs House of Creation duik je met je smartphone de Caleidoscope of Flashing Lightning Booth in om instant-postable artistieke foto’s en filmpjes maken. De pop-upstudio van Tommy Jeans is gevuld met de aankomende herfstmode van Tommy Hilfiger, maar ook voor exclusieve liveoptredens en kennisquizzen ben je hier aan het juiste adres. En als je daar dan toch bent, drop dan ook even langs bij het naburige Desperados Party Town voor een high-energy festivalervaring met je vrienden.

MOBILE ORDER

Muntjes op? Damn, maar geen nood: dit jaar kun je op Lowlands bij de Beer & Cider Market, de Gllamcamp bars en in de Press/Guest Area ook met je telefoon betalen! Met Mobile Order van CM.com bestel je via de Lowlands-app je drankjes en eten. Als je dit jaar Mobile Order gebruikt, maak je ook nog eens kans dat we je hele Mobile Order-rekening betalen! We kiezen ad random 10 gelukkigen. Registreren kan vanaf een paar dagen voor het festival in de Lowlands-app. Cheers! - Lees meer

 
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.