‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
UM Jong Talent FB Header

Utrecht: Een blik vol talent

Kom je ook zondag?

Zondag 9 juni
Aanstaande zondag is het zover; Utrechtse Nieuwe! Tijdens deze Culturele Zondag ontdek je nieuw talent uit ons eigen stadsie! Of je nu houdt van kunst, dans, theater, muziek of iets heel anders, tijdens Utrechtse Nieuwe vind je het allemaal! Op twee locaties in Leidsche Rijn en maar liefst negen locaties in de Binnenstad kun je genieten van live optredens en bijzondere activiteiten. Houd onze website en socials in de gaten voor meer updates en hopelijk zien we je zondag! 

Ontdek de 11 deelnemende locaties
 
In deze mail lichten we nog een paar programmaonderdelen voor je uit, neem voor het hele programma een kijkje in ons overzichtelijke blokkenschema
Ga naar de website
 
Seizoenspresentatie Stadsschouwburg Utrecht

Op zoek naar Rumah

Lucasbolwerk
Rumah betekent huis in het Indonesisch. Afra heeft afgelopen november een dansfilm gemaakt in Indonesië en zal hiervan een korte performance laten zien. Het gaat om de interne struggles over wat ‘huis’ eigenlijk betekent.
 
Electro workshop min

Krump & Electro dansworkshops

Mariaplaats
Wil jij verhalen vertellen met je dans? Kom naar deze workshop! Krump is een straatdansstijl uit Amerika waar karakter centraal staat. Electro komt uit de clubscene van Parijs en wordt gekenmerkt door de snelheid en precisie waarmee de armen worden gezwaaid.
Bekijk meer
 
Bekijk meer
   
Kunstbende Muziek min

Kunstbende Utrecht presenteert

De Kargadoor
Kunstbende is hét creatieve platform voor iedereen van 13 t/m 19 jaar. In deze community kan iedere jongere zijn makerschap ontwikkelen op creatief vlak. Op 9 juni presenteert Kunstbende de winnaars van de Voorronde van de categorieën Fashion, Film, Muziek en Taal!
 
Wina Ricardo Club Haug DSC min

Comedy door Wina Ricardo

Lucasbolwerk
Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. Wina is de hele dag als host te zien op het Lucasbolwerk en treedt zelf op om 15:30.
Bekijk meer
 
Bekijk meer
   
JdH CZ Beating Heart Foto Jelmer de Haas WEB

Check onze website voor het volledige programma

Op onze website staat alle informatie over het programma. Hier vind je alle deelnemende artiesten en locaties en een handig blokkenschema met een overzicht van de hele dag. Waar ga jij op 9 juni allemaal kijken? Check het hier!
Check onze website
 
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst