Bekijk online

Discus

25% korting op diverse accessoires

De 'Gezellig thuis'-weken

Profiteer nog t/m 21 juni van 25% korting op diverse accessoires voor de vogelkooi, het aquarium en het knaagdierverblijf. Bekijk het uitgebreide aanbod bij ons in de Discus dierenspeciaalzaak of profiteer online van de korting op de geselecteerde producten op de actiepagina.

Let op: Het aanbod online kan anders zijn dan bij ons in de winkel. Zien we je snel?

Schelpenzand anijs

Discus schelpenzand met steranijs is een zuiver en kiemvrij product. Het bevordert de hygiëne in de vogelkooi en heeft tevens een positieve invloed op de spijsvertering, sterke botten en een mooie vederopbouw.

Knaagdier bedding

Knaagdier bedding

Een fijne leefomgeving draagt bij aan een gelukkig leven van jouw knaagdier. Bedek de grond van jouw knaagdierkooi of -hok daarom met de Bodembedekking van Ekoo Bedding. Nu met 25% korting.

Scheepswrak ornament

Scheepswrak ornament

Met dit ornament geef je het aquarium een prachtige uitstraling. Het ornament is geheel neutraal voor het biologische klimaat in het aquarium. Ornamenten zijn een leuke aankleding van het aquarium en geven beschutting aan je vissen.

Kokosnoot speelgoed

Kokosnoot speelgoed

Deze touwladder met een kokosnoothuisje zorgt voor extra speelplezier. Je kunt de kokosnoot vullen met smakelijke snacks, fruit of groente. De touwladder is gemakkelijk op te hangen.

 
Video bodembedekking

Tipclip: Bodembedekking

Wil je een gezonde en hygiënische leefomgeving voor je knaagdier of konijn? Dan vormt bodembedekking een goede basis. Zo nestelt een hamster zich het liefst in een warm holletje, zit een cavia het liefst op hooi, en zijn ratten en muizen gevoelig voor stofrijke bodembedekking. Laat je over deze keuze dan ook goed adviseren door de Discus specialist in onze winkel.

Leestips voor de tijd van het jaar

Wil jij lekker naar buiten met je maatje, maar weet je niet goed waar je de zomerdag allemaal aan moet denken? Kom langs in de Discus dierenspeciaalzaak en bespreek het met ons. Wil jij graag wat leestips voor de tijd van het jaar? Bekijk dan eens de artikelen op discus.nl/advies
Hittestress bij honden

Hittestress bij huisdieren

Over het algemeen wordt er door de meeste baasjes altijd goed aan het welzijn van de huisdieren gedacht. Een enkeling vindt het huisdier zelfs belangrijker dan zichzelf! Maar toch, toch komen er alsnog ieder jaar veel huisdieren in de problemen tijdens de zomerhitte. In dit artikel lees je meer over hittestress bij huisdieren en hoe je dit kunt voorkomen.

Verlatingsangst bij honden herkennen en voorkomen<br>

Verlatingsangst bij honden

Niet iedere hond gaat er even makkelijk mee om wanneer ze alleen thuis moeten blijven. Sommige honden kunnen verlatingsangst ontwikkelen. Probleemgedrag door verlatingsangst kan erg heftig zijn. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je verlatingsangst bij honden kunt herkennen en wat je kunt doen om het te voorkomen.

Producten voor boerderij- en erfdieren

Boerderij- en erfdieren

Veel mensen vinden het erg leuk om kippen te houden. Elk dag een vers eitje bij het ontbijt en wie geniet nou niet van scharrelende kipjes rond het huis? Discus biedt een kwalitatief assortiment kippenvoer, bijvoer en kippensnacks tegen een aantrekkelijke prijs. Heb je last van ongedierte zoals mieren, luizen, slakken, vliegen, muggen of muizen? Ook dan ben je bij Discus aan het juiste adres. Kom voor een uitgebreide keuze naar de winkel of bekijk het aanbod online.
 

Discus

E:  info@discus.nl
Kajuitstraat 2B
7005 BP Doetinchem
T:

In de Discus dierenwinkels werken deskundigen met jarenlange ervaring in het verzorgen van huisdieren. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies

Uitschrijven