Spaar nog snel de laatste munten!
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Laatste week van de Jeugd Sponsor Actie! Scoor nog snel Sponsor Munten met de aanbiedingen deze week! Heerlijke appelflappen van uw Poiesz bakker.
Naar aanbiedingen >
De 1e oogst aardbeien komt er aan! Verdient uw zorginstelling de Noorder primeur van de zomerkoninkjes aardbeien? Fris-zoete en sappige aardbeien van aardbeienkwekerij Schwering in Marnesse maken blij! Een positieve ervaring die we graag als eerste willen delen met zorginstellingen in het Noorden. Daarom geeft Poiesz 10 kistjes van de 1e oogst weg aan 10 zorginstellingen. Welke zorginstelling verdient deze primeur uit het Noorden?
Meld uw zorginstelling aan >
Maak kans op een Meet & Greet van 1,5 uur met olifanten in WILDLANDS! Nog voordat het park open gaat, ziet u hoe de olifanten hun dag beginnen. Na afloop mogen u en uw kinderen/familie de rest van de dag in het park doorbrengen!
Naar winactie >
Heeft uw kind al meegedaan met de kleurplaatactie voor de Boerenlunch? Hiermee maken zij kans op 4 toegangskaarten voor de 2e Boerenlunch, hét Lentefeest van het Noorden! U kunt de kleurplaat tot uiterlijk zaterdag 7 april of zondag 8 april a.s. inleveren.
Naar winactie >
Meer aanbiedingen >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.