Webversie


Beste lezer,

Dat je altijd nét even meer uit je bestaande apparatuur kunt halen bewijst de Tips & Trucs Atlas. Dit 180 pagina’s tellende boek is tot de nok gevuld met inspiratie en praktische oplossingen waarmee je elke situatie de baas kunt. Je krijgt ruim 700 tips via allerlei cursus- en workshop-artikelen, allemaal met een verrassende of handige insteek. De Tips & Trucs Atlas verschijnt in boekvorm en is nu met zomerse korting te koop. Betaal slechts 9,95 euro in plaats van 39,95 euro en profiteer van de gratis verzending*.
De Tips & Trucs Atlas is jouw tech-wijzer voor elke toepassting. Als grabbelton met talloze praktische artikelen, tips, trucs en tweaks. Verspreid over tientallen onderwerpen binnen de meest populaire thema’s: Windows, netwerken, beveiliging, privacy, software, hardware, mobiel … alles komt aan bod!

De Tips & Trucs Atlas belooft een boost in functionaliteit, een verbeterde stabiliteit en zorgeloos gebruik van al je apparatuur. Ook experts worden uitgedaagd om écht tot het uiterste te gaan. Dit handzame boek is voor elke enthousiaste gebruiker een must-have. Leuk om te krijgen óf om weg te geven.
 

De actie is geldig tot en met 29 juli 2018. Je ontvangt de Tips & Trucs Atlas na bestelling rond 14 augustus in huis.

* De Tips & Trucs Atlas wordt uitsluitend verzonden in Nederland en België. Ben je woonachtig in België? Dan rekenen we € 2,- voor het verzenden.