Haal alles uit je Windows 10 met de Windows 10 Powergids

Webversie


Beste lezer,

Bemachtig nu een Windows 10 Powergids voor slechts € 7,95! Windows 10 is wat ons betreft de allerbeste versie ooit. Eentje die alleen maar beter wordt dankzij de grote updates die Microsoft elk halfjaar uitbrengt. De meest recente grote vernieuwing staat voor je klaar of is al geïnstalleerd. Ga dus nu aan de slag met de onze nieuwste special, zodat je alle nieuwe functionaliteiten vindt én weet te gebruiken. Je kunt de 124 pagina's tellende gids bestellen tot en met zondag 15 juli 2018.
In deze special hebben we de beste Windows 10-artikelen voor je bij elkaar gebracht. Zo leer je welke privacy- en beveiligingsinstellingen je moet  aanpassen en waar je ze vindt. Voor meer gevorderde gebruikers zijn er geavanceerde workshops, variërend van het updaten van je bios en firmware tot het besturen en aanpassen van Windows via de opdrachtregel. Iedereen profiteert van de vele tips, tweaks en handige workshops.
Wat kun je verwachten?
-    Alles over de nieuwste April 2018-update
-    Onbekende, maar belangrijke onderdelen uitgelicht: dit kun je ermee
-    Maak Windows 10 persoonlijk: pas elk onderdeel aan
-    Privacy & veiligheid: mis de nieuwste functionaliteit niet!
-    En nog veel meer
 
De Windows 10 Powergids is een must-have voor iedereen die dagelijks met het besturingssysteem werkt en er alles uit wil kunnen halen. Bestel je ‘m nu dan ontvang je de special rond 20 juli. Daarnaast nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!*
* De Windows 10 Powergids wordt uitsluitend verzonden in Nederland en België. Ben je woonachtig in België? Dan rekenen we € 2,- voor het verzenden van een losse editie.