View this email in your browser

Waarom juist nú een appartement kopen in plan Holenkwartier?

Een nieuwe woning kopen is altijd spannend. Helemaal in deze roerige tijden. Laat dat je niet tegenhouden in je zoektocht naar jouw ideale woning in Holenkwartier.

Want een nieuwbouwwoning is Duurzaam en Energiezuinig, dát maakt het verschil in jouw portemonnee!
  • Daarmee heeft jouw spiksplinternieuwe huis energielabel A;
  • Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is jouw nieuwbouwhuis meer dan zeer energiezuinig;
  • Je draagt hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Daarnaast wil de Rijksoverheid de CO2-uitstoot verminderen door de overstap te maken op duurzame energie en
  • Vanaf 2050 kun je in principe niet meer koken of stoken op aardgas. De nieuw te bouwen woningen zijn hier op aangepast, terwijl dit meestal nog niet in bestaande bouw aangepast is.
Uiteraard worden alle woningen in fase 1b van het plan Holenkwartier gebouwd volgens de laatste eisen van het Bouwbesluit; en dat betekent vooral duurzaam, gasloos met zonnepanelen en een warmtenet in de wijk. En wees er snel bij er is nog maar 1 bouwnummer beschikbaar!
Loft op de begane grond en 1e verdieping, bwnr.; 74
  • Op de begane grond een ruime woonkamer/keuken en een trap met vide.
  • Met de openslaande deuren makkelijk toegang tot het terras van 18 m2;
  • Op de 1e verdieping de woonkamer en 3 slaapkamers, welke natuurlijk ook ingericht kunnen worden als werk- of hobbykamer. 
  • De badkamer en een apart tweede toilet bevinden zich ook op de 1e verdieping.
  • Via het terras direct toegang tot de binnentuin.
Nieuwe koop-/aanneemsom € 495.000,- v.o.n. en betaal geen rente tot 1 juli 2023!
Nog even alle voordelen op een rijtje:
  • Doordat alles aan het huis nieuw en fris is, heb je nauwelijks tot geen onderhoud de eerste vijf jaar.
  • Tegenwoordig moeten de nieuwe woningen voldoen aan extra strenge (geluids-)isolatie-eisen. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strenge eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen voor verwarming en koeling. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel.
  • Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is jouw nieuwbouwhuis zeer energiezuinig. Dat merk je aan je energierekening. En je draagt hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.
Kijkje op de bouwplaats.

Onlangs zijn er weer nieuw foto's gemaakt op de bouwplaats. Klik hier om de foto's te bekijken.

Interesse?

Heb je interesse in het laatste appartement? Maak dan eerst een account aan via de website, bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account. Maak vervolgens je inschrijving definitief door het digitale inschrijfformulier van fase 1b  in je persoonlijke account in te vullen en te ondertekenen.  

Vragen?
Via jouw persoonlijke account (nadat je je hebt aangemeld), kun je chatten met Team Holenkwartier. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de makelaar voor aanvullende vragen.

Zeeman Makelaars
0229-244 688
makelaardij@zeeman.nl

Met vriendelijke groet, 
Team Holenkwartier
instellingen aanpassen of uitschrijven van deze mailinglijst.