Bekijk deze mail in je bowser

Ben jij op zoek naar een starterswoning?


Dan is dit misschien wel jouw WOONkans!

Bouwnummer 19 in blok C is nog beschikbaar, een energiezuinig houten woning met een woonoppervlak van ca. 50 m2 (GBO) en een klein terras aan de voorzijde.

Klik hier voor alle informatie

Uit de fabriek, maakt de woning uniek!

De productie van deze woning heeft plaats gevonden in de fabriek van Startblock in Emmeloord. Door de woning fabrieksmatig te bouwen aan de hand van een doordacht ontwerp, kun je al heel snel wonen. 
De in totaal 28 Startblock woningen zijn inmiddels al allemaal geplaatst op de bouwplaats. Klik hier voor de foto's en het filmpje van het plaatsen van de woningen.

Indeling

Op de begane grond is de keuken, op de 1e verdieping de woonkamer en op de 2e verdieping tref je de slaapkamer en douche aan. Hieronder enkele impressies.
 

 

Helaas is door het uitblijven van de goedkeuring van NHG, de financiering van een StartBlock woning met de eventuele gewenste NHG-korting op jouw hypotheek niet mogelijk. In het verlengde daarvan is het helaas ook niet mogelijk om een starterslening te verkrijgen aangezien SVN, als uitkerende instantie voor de starterslening, eveneens geen waarborgcertificaat vanuit NHG ontvangt.

Maar mocht jij interesse hebben in bouwnummer 19, geen starterslening nodig hebben en een hypotheek rond krijgen zonder NHG, dan gaan wij graag in gesprek met jou over deze woning.
 
De koop-/aanneemsom bedraagt € 223.935,- v.o.n.

Heb jij interesse in deze prachtige WOONkans, neem dan contact op met ons kantoor via 0229-244688 voor het maken van een afspraak. 

Succes en wie weet tot ziens.
Team Landsheer

Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Nieuwe Steen 5
Hoorn, Noord Holland 1625 HV
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2022 Zeeman Makelaars, All rights reserved.