Beleef het in De Meerpaal ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Het theater in De Meerpaal draait veilig en volop door! Zin om lachend het weekend in te gaan of heerlijk genieten van de beste ritmes? Ontdek hieronder alles over de voorstellingen en kom genieten van prachtige theatermomenten!

En we geven je een tip: houd de komende week je mailbox goed in de gaten, want we hebben een unieke actie voor je!

Hartelijke groet
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

| CABARET | Tineke Schouten start haar jubileumtour!

Dit weekend wordt het lachen geblazen! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november betreedt Tineke Schouten namelijk het podium!

Al vierentwintig shows toonde Tineke Schouten allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor de 25ste jubileumshow ‘Dubbel’ kan ze niet wachten om het publiek weer te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. En beloofd: ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij!

  • Vrijdag 19 en zaterdag 20 nov om 20.15 uur.
19/11 Info & Tickets →

 

20/11 Info & Tickets →

| MUZIEK | Slagerij van Kampen

Zaterdag 27 november brengt Slagerij van Kampen een knap staaltje slagwerk naar de Grote Zaal van De Meerpaal. Met de hartverwarmende energie van de bandleden, indrukwekkende set-ups, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat geworden.

In hun nieuwe wervelende show ‘Rhythm of Life’ vangen ze de schoonheid van de aarde in de oerdrift van de drums. Een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven verwerkt in de meest prachtige ritmes. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Hoor de regen, het ruisen van de bomen, voel de zon en proef de vrijheid.

  • Za 27 november om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©