Selvom Ladywalk i første omgang blev udsat til september, har vi grundet COVID-19 måtte sande, at vi med myndighedernes seneste anbefalinger ikke kan gennemføre arrangementet i 2020. Ladywalk 2020 er derfor aflyst.
Alle som har købt billet vil få deres penge tilbage. Vi forventer at kunne gennemføre tilbagebetalingerne inden udgangen af august. Vi håber på tålmodighed og ikke mindst forståelse for en længere ekspeditionstid.

En hilsen fra Ladywalks formand Ivan Mejlgaard

"Det ligger os meget på sinde at passe på vores deltagere og alle de frivillige, som er med til at gøre Ladywalk til en ganske særlig dag for mange mennesker, derfor har vi taget den svære beslutning om at aflyse arrangementet helt i 2020”, udtaler formand Ivan Mejlgaard og forsætter ”Vi ønsker også at bidrage til at mindske udbredelsen af covid-19, og mener ikke, at det er forsvarligt at gennemføre arrangementet til september ud fra den nuværende situation".

Ladywalk 2021 mandag den 31. maj 2021

Vi ser nu frem mod Ladywalk 2021, som vil finde sted mandag den 31. maj 2021. Følg os på Facebook og hold øje med vores hjemmeside. Vi håber på jeres opbakning.

Stemningsbilleder fra Ladywalk 2019

Følg Ladywalk på Facebook
Copyright © 2017 ladywalk@ladywalk.dk, All rights reserved.

Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse emails?
Du kan 
opdatere din profil eller 
afmelde nyhedsbreve






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ladywalk@ladywalk.dk · Haslegaardsvej 10 · Aarhus V. 8210 · Denmark