Ladywalk - årets julegaveide!

2 years ago


Text only:

Se dette nyhedsbrev
i din browserGiv et gavekort til Ladywalk til jul


Vil du gerne glæde en ganske særlig kvinde, kan du med et gavekort invitere hende med til Ladywalk mandag den 30. maj 2016.
Sådan gør du:
Tilmeld den som du ønsker at give gavekortet til. Tilmeld her.
Indtast navnet på hende, der skal modtage gavekortet.
Indtast IKKE hendes e-mail, adresse eller tlf.nr. men derimod dine egne kontaktoplysninger.
Vælg, hvilken by hun skal deltage i.
Vælg størrelse på T-shirt.
Godkend tilmeldingen og gennemfør betalingen.
Når du har tilmeldt hende, du gerne vil give et gavekort, får du en mail med et tilmeldingsnummer. Det sender du i en mail til jesper@ladywalk.dk sammen med den adresse, du ønsker, vi skal sende gavekortet til. Vi printer tilmeldingen, vedlægger den i et flot Ladywalk-gavekort, og sender det til den adresse, du oplyser.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at bytte et Ladywalk-gavekort eller få pengene retur, da tilmeldingen er bindende.
Skal gavekortet frem inden jul, er sidste dag for bestilling mandag den 14. december 2015. Vi har et begrænset antal gavekort, som vi udsender efter først-til-mølle princippet.
 


Tilmeld et hold
 
Kan du samle mindst 11 kvinder, kan I tilmelde jer som et hold og også få logotryk på jeres T-shirts. Er du holdleder, skal du tilmelde alle deltagere på dit hold. Vil du gerne have et overblik, inden du tilmelder jer online, kan du printe vores tilmeldingsliste her.
Tilmeld dig allerede i dag
 
Tilmeldingen til Ladywalk 2016 er åben. Datoen er mandag den 30. maj 2016, og du kan tilmelde dig ét af vores 12 startsteder lige her.
 


Copyright © 2015 Ladywalk, All rights reserved.
...
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse emails?
Du kan opdatere din profil eller afmelde nyhedsbreve

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018