Ladywalk overrakte 1 million til forskning i kvindesygdomme

3 years ago


Text only:

Se dette nyhedsbrev i din browser


Du gør en forskel


Dette er måske den skønneste nyhedsmail at sende ud i løbet af hele året. For det er en fantastisk oplevelse at overrække penge til foreninger, der gør en betydningsfuld indsats for sygdomsramte kvinder i Danmark. Og glæden bliver ikke mindre ved at gentage oplevelsen år efter år.
Overrækkelsen fandt som tidligere sted i Aller Huset, hvor vores mediepartner SØNDAG igen var vært ved et flot arrangement. Her modtog Colitis-Crohn Foreningen 200.000 kr., Endometriose Foreningen 300.000 kr. og Hjerteforeningen 500.000 kr.
Glæden var ikke til overse hos foreningernes repræsentanter. De var både overvældet og berørte og udtrykte alle en stor, stor tak til alle, der har deltaget i Ladywalk 2015 - uden jer var der intet Ladywalk!
Ladywalk vil i 2016 donere penge til Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen med deres kampagne Elsk Hjertet.


200.000 gange tak!


Vi var en af de tre heldige, der modtog et stort beløb fra Ladywalk i år. Det er et fantastisk initiativ fra Ladywalk, og pengene falder på et meget tørt sted. Kvinder med mave- / tarmsygdomme er et stort fokusområde for Colitis-Crohn Foreningen, og særligt forskningen i irritabel tyktarm vil nyde godt af de 200.000 kr., vi har modtaget. En rigtig stor tak til Ladywalk, alle frivillige kræfter bag hele Ladywalk arrangementet og ikke mindst de mange tusinde kvinder, der deltog den 18. maj 2015. Et stort tillykke til alle i Colitis-Crohn Foreningen, Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen.
Bente Buus Nielsen
Landsformand for Colitis-Crohn Foreningen


Håb om øget livskvalitet og arbejdsevne


I Endometriose Foreningen har vi modtaget 300.000 kr., som går ubeskåret til forskningsprojektet "Psykologisk smertebehandling ved endometriose". Pengene har afgørende betydning for, at vi kan gennemføre projektet, som skal undersøge, hvordan psykologisk smertebehandling, virker på de piger og kvinder, som lider af kroniske underlivssmerter på grund af endometriose. Vi forventer, at behandlingen vil medføre en forbedret smerteoplevelse, en øget livskvalitet og en øget arbejdsevne for de deltagende piger og kvinder. Vi vil gerne sige tusind, tusind tak til alle, der står bag Ladywalk og alle, som har deltaget i 2015.
Anne Hovmøller
Formand for Endometriose Foreningen


Af hjertet tusinde tak


Den 28. august var om noget en helt usædvanlig dag for både mig selv og Hjerteforeningen.
Følelsen ved at stå med en check på 500.000 kr. i hånden kan nok ikke beskrives bedre end - overvældende. På vegne af Hjerteforeningen og alle de danske kvinder vi hver dag arbejder for, vil jeg gerne sige tusinde tak for jeres enorme opbakning både økonomisk og rundt om i alle de byer, hvor Ladywalk fandt sted. Kun med en fantastisk indsats fra bestyrelsen, alle jeres frivillige og de mange, mange deltagere kan et Ladywalk vokse år for år til et imponerende tusindtal af gående kvinder. Vi vil glæde os til at allokere jeres donation på 500.000 kr. til et eller flere af vores forskningsprojekter i kvinders hjerter.
Endnu en gang af hjertet tusinde tak.
Søren Hafsjold Mohr
Fundraisingchef for Hjerteforeningen


Kom og bliv forkælet med SØNDAG


SØNDAG inviterer til en hel dag med god stemning, hvor der er rig lejlighed til at hygge, grine og møde nye mennesker. Der er inspirerende workshops med bl.a. jewlscph, Imedeen(T), Zenz, Vichy, Baileys og Ilse Jacobsen, som alle lægger op til en god snak. Frokosten består af en lækker buffet, og i løbet af dagen er der både kaffe, te, vand og snacks. Om aftenen serveres der en skøn toretters menu med vin, mens Britt Bendixen sørger for god underholdning.
Udover en skøn dag med en masse dejlige mennesker får du mulighed for at shoppe med rabat hos vores samarbejdspartnere, og forkælelsen fortsætter, når du tager hjem, for vi har også sørget for en lækker goodiebag til alle deltagere.
Tilmeld dig på www.søndag.dk/tilmeldforkael. Det koster 795 kr. p.p. for en hel dag inkl. Frokost, middag og drikkevarer.
Ses vi den 1. november i Snekkersten eller den 8. november i Kolding?


Copyright © 2015 Ladywalk, All rights reserved.
Opdater din profil, tryk her                 Afmeld nyhedsbreve, tryk her
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018