Nyhedsbrev fra Løgismose, november 2016 Læs nyhedsbrevet i en browser
LØGISMOSE.DK    WEBSHOP   
FINE WINES    LØGISMOSE I NETTO   
LÆG LØGISMOSE UNDER JULETRÆET
Find gaven til firmaet, familien eller festens værtinde og overrask med det bedste fra vores univers.

En sødmefuld hilsen, lækkerier til brunchbordet, luksuskurven med udvalgte specialiteter, herregaven, kvindegaven, den eksklusive vinkasse eller kurven fuld af tilbehør til køkkenet. Vi har sammensat en række forskellige kasser og kurve, så du kan finde den, der vil glæde den heldige modtager mest. Vi sammensætter naturligvis også gerne individuelle gavepakker efter dine ønsker af vores mange delikatesser af sødt, sprødt, salt og saftigt. Du kan både finde vores gavepakker i webshoppen eller i vores butik på Nordre Toldbod.

FIND JULENS GAVER HER
GINGER COOKIES OG VANILJEKRANSE BAGT MED SMØR

Forkæl dig selv med Løgismose ginger cookies bagt efter engelsk forbillede, hvor der er stolte traditioner for netop denne type bagværk. Kagerne har en pikant smag af ingefær, som vi synes harmonerer rigtig godt med den sødmefulde hvide chokolade. Prøv også vores vaniljekranse, der er bagt med respekt for klassiske danske konditortraditioner forsøde din novemberdag. Vi har tilsat dejen lidt stenformalet fuldkornsmel, for at give struktur og en rigtig fin smag. Begge kager er selvfølgelig bagt med smør.

FIND DEM I NETTO I DENNE UGE TIL 20,00 KR.

BESTIL ALLEREDE NU ANDEN OG TILBEHØRET TIL JULEAFTEN
Nyd julemiddagen med en god saftig and. Hos vores butik på Nordre Toldbod får vi fløjet ænderne ind fra Marché International de Rungis i Paris, og supplerer med ænder slagtet hos Dansk And i Struer. Du har allerede nu muligheden for at bestille anden til juleaften.

Vælg mellem:
· Økologisk fransk and: 3,2 - 3,8 kg – kr. 235,00 kr. / kg.
· Fransk Berberiand: 3,2 - 3,6 kg – kr. 145,00 kr. / kg.
· Dansk landand: 3,4 - 4,0 kg – 140,00 kr. / kg.

Det eneste du skal gøre er at bestille den and og det tilbehør du ønsker inden 15. december kl. 12.00. Så sørger vi for at have alt klar til afhentning torsdag 22. december efter kl. 12.00 eller fredag 23. december fra kl. 10.00 – 21.00.

Du kan også lade os gøre forarbejdet og afhente anden færdigstegt juleaften 24. december kl. 9.00 – 13.00.

LÆS MERE OM ÆNDERNE OG TILBEHØRET OG BESTIL HER
TILMELD DIG OG FÅ DEL I ÅRETS SIDSTE LØGISMOSE FINE WINE
På lørdag 26. november under temaet ’Rive Droite’ – Bordeaux Højre Bred – går årets sidste Fine Wine i luften. Tilmeld dig allerede nu og lad dig inspirere af flasker, der umiddelbart kan nydes til prægtige udskæringer af vinterens vildt eller velmodnede bøffer, flasker til bagerst i kælderen og flasker til investering.
 
Førerfeltet i denne udgave står stærkt repræsenteret med monumentale årgange af Ch. Petrus samt et bredt udpluk af årgange fra Ch. Lafleur og en enkelt fra Cheval Blanc. Ch. Hosanna er vældig godt kørende i hænderne på Mouiex familien, og vi tilbyder hele 7 årgange fra dette fremadstormende hus. Også modne årgange af enfant terrible, Jean-Luc Thunevins Ch Valandraud tilbydes i begrænset antal samt to drikkeklare årgange af Rol Valentin. Blandt klassikerne findes både Trotanoy, Lafleur-Petrus, La Conseillante og Magdelaine, og der er gjort plads til en af de bedste vine på højre bred i 2012, Troplong-Mondot.

Du kan læse mere og få mulighed for at tage del i Rive Droite-vinene, samt flere attraktive tilbud, ved at tilmelde dig Løgismose Fine Wine. Det er ganske gratis og uforpligtende at være medlem.

TILMELD DIG LØGISMOSE FINE WINE HER
VELKOMMEN I VORES BUTIK PÅ NORDRE TOLDBOD ALLE SØNDAGE I ADVENT

Vores butik på Nordre Toldbod 16 holder åben alle søndage i advent kl. 10.00-17.00. Husk du altid kan parkere gratis i to timer på pladsen foran butikken.

FÅ 10 % RABAT I HELE BUTIKKEN ALLE SØNDAGE
Print voucheren her i nyhedsbrevet og medbring den når hvis handler en søndag i advent, så giver vi 10 % rabat på alle varer, undtaget Fine Wine-vine og spiritus. Voucheren kan også afhentes i butikken på Nordre Toldbod.

FIND ADRESSE OG RUTEVEJLEDNING HER
LØGISMOSE ANBEFALER:
COLHEITA PORT COROA DE REI 1967
Vinhuset Poças Junior er verdensberømte for deres imponerende arbejde med Colheita Port og vi anbefaler de uigenkaldeligt sidste flasker fra den legendariske 1967-årgang tappet efter
næsten 40 års modning på gamle fade.

Fredag 25. november og fredag 2. december kl. 15.00-18.00 kan du smage Colheita Port Coroa De Rei 1967 i vores butik på Nordre Toldbod og hos Løgismose i Magasin, hvor du også kan finde portvinen til 999,00 kr.

FIND COLHEITA PORT COROA DE REI 1967 HER
PORTUGISISKE PERLER & CHAMPAGNE
– LØGISMOSE ANBEFALER:
Colheita Porto Coroa de Rei, Pocas Junior, 2001. Pris 149,00 kr. – SPAR 50,00 kr. ▶
Late Bottled Vintage, Coroa de Rei, Pocas Junior, 2007. Pris 139,00 kr. – SPAR 30,00 kr. ▶
Champagne Brut Tradition Cramant, Diebolt-Vallois, NV. Pris 249,00 – SPAR 50,00 kr. ▶
FALSLED KRO ER EN DEL AF EUROPA EXCLUSIV ELITE
Den danske Spiseguide, som er landets mest ajourførte og strengeste bedømmer af danske restauranter, har netop udgivet deres guide for 2017. Alene at være optaget i guiden anses som en hæder.

I guidens kategori ’Europa Exclusiv Elite’ findes restauranter, der er direkte sammenlignelige i kvalitet, udførelse, servicering som på europæisk trestjernet Michelin. Vi kan med stolthed erfare at Falsled Kro i guiden for 2017, er placeret i kategorien ’Europa Exclusiv Elite’.

LÆS MERE OM FALSLED KRO OG BOOK BORD HER
FALSLED KRO – KROEN HVOR ALT KAN LADE SIG GØRE

I dag udgiver Per Hallundbæk bogen 'HALLUNDBÆK // FALSLED KRO' som dels beskriver arbejdet med kroens køkken og leverer særlige opskrifter derfra. Berlingske har tilbragt et døgn på kroen og giver under titlen "Kroen, hvor alt kan lade sig gøre" et indblik i hvad det kræver at arbejde bag kulisserne, for at holde den standard for velsmag og værtsskab som Falsled Kro år efter år har opretholdt og forbedret. Kort sagt – hvad der skal til for at gæsterne føler, at alt kan lade sig gøre.

SE VIDEOEN OG LÆS ARTIKLEN I BERLINGSKE HER
VORES BUTIK PÅ NORDRE TOLDBOD HAR FÅET SLAGTER

Godt, gammelt håndværk går heldigvis aldrig af mode – derfor har vi fået ny og betjent slagterafdeling i vores butik. Faglighed og god vejledning er langt fra selvskrevet, når fersk kød ligger færdigpakket i disken, og vi har længe ønsket at tilbyde en bedre service til vores kunder, der køber fersk kød. Derfor har vi nu ansat slagter Bjarke Bloch i vores butik på Nordre Toldbod, som skræddersyr udskæringen til hver enkelt kunde.

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge giver vi 20% rabat på alt fersk kød i slagterafdelingen.


LÆS MERE OM VORES NYE SLAGTERAFDELING HER
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Løgismose – klik her