Gawalo
Online versie
Lagetemperatuurverwarming in opmars

Wat voor verwarmingssystemen installeren installateurs op dit moment het meest? Dat vroegen we aan drie installatiebedrijven. 

Lees verder >
Top-20 installatiebedrijven uit Cobouw50 bekend

ENGIE Services voert voor de vierde keer op een rij de lijst aan van de top-20 installatiebedrijven in de Cobouw50. Op positie twee en drie staan net zoals vorig jaar Spie Nederland en Croonwolter&dros.

Lees verder >
Remeha op VSK 2020: waterstofketel

“Om de energietransitie tot een succes te maken moeten we eerst gaan inzetten op het opwekken van duurzame energie. Daar ligt de sleutel”, zegt Marco Bijkerk, Manager Innovative Technologies bij Remeha. Op VSK 2020 toont Remeha ondermeer zijn waterstofketel.

Lees verder >
(advertorial)
Warmteservice
Warmteservice blijft groeien
Warmteservice opent weer een vestiging in Rotterdam. De formule is in de havenstad geen onbekende. In het noorden en oosten worden klanten al jaren bediend. De nieuwe vestiging komt in het zuidelijke deel, naast het stadion. Op 16 december openen de deuren aan de Olympiaweg 250.
Uit data leer je meer dan uit boeken

DWA verzamelt data uit de praktijk om installaties te monitoren en te optimaliseren. Zoals van honderden luchtbehandelingskasten op Schiphol. De adviesorganisatie is tot de conclusie gekomen dat je uit data uit de praktijk meer kunt leren dan uit boeken. 

Lees verder >
Heijmans wint Techaton met flexibel warmtenetplan

‘Goede Morgen: een procesaanpak voor wijkgerichte verduurzaming’ is uitgeroepen tot het beste verduurzamingsplan op de Techaton van Techniek Nederland. Het werd bedacht door een team van medewerkers van Heijmans, studenten van de Haagse Hogeschool en van mbo Rijnland.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Ultieme geluidsreductie voor uw project: nieuwe Wavin AS+

Snellere en eenvoudige installatie, compact ontwerp én optimale geluidsabsorptie: bij de doorontwikkeling van Wavin AS is niets aan het toeval overgelaten. Deze nieuwe generatie Wavin AS+ is het perfecte geluidsarme afvoersysteem, voor bouwkundig adviseurs én installateurs. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Welke training past bij jou?
Wil jij je in korte tijd bijscholen op het gebied van installatie en onderhoud aan warmtepompen? Het juiste advies kunnen geven én storingen kunnen verhelpen? Kies de juiste training voor jou op pumpuptheheat.nl/keuzehulp. Actueel en praktijkgericht. Altijd bij jou in de buurt.
Vakbase W-installatie
Uitvoeringsvormen van warmtepompen

Warmtepompen zijn in te delen naar hun type aandrijving en bron. De compressor van een warmtepomp kan elektrisch en met een gasmotor worden aangedreven. De energie voor de pomp kan worden gewonnen uit lucht, water of bodem.

Lees verder >
(advertorial)
VSK
VSK 2020 komt eraan!
Nog net iets meer dan 100 dagen en dan is het zover. De start van de grootste vakbeurs voor de installatiebranche. In één bezoek ben je weer op de hoogte van alle ontwikkelingen en sta je midden in de toekomst. Van 4-7 februari 2020, Jaarbeurs in Utrecht.
Whitepaper
Warmtepomp versus waterstof

Lees alles over de verschillen tussen de waterstofketel en de warmtepomp.

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright