‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Annonce
Se nyhedsbrevet i browser
 
Søndag 6. januar 2019
 
 
FØDEVAREWATCH
Landbrugets nye topchef føler sig hjemme i både støvler og stiletter
Landbrugets nye topchef føler sig hjemme i både støvler og stiletter En ny kvinde er flyttet ind i hjørnekontoret på landbrugets højborg, Axelborg. På 22 år har Anne Arhnung arbejdet sig op fra studentermedhjælper til adm. direktør. Hun er jurist, men tag ikke fejl: Hun ved også, hvordan man muger ud og kører traktor.
 
 
 
 
SHIPPINGWATCH
Danske rederier i stor fare for cyberangreb fra stater og it-kriminelle
Danske rederier i stor fare for cyberangreb fra stater og it-kriminelle Center for Cybersikkerhed vurderer, at cybertruslen mod dansk shipping er på det højest mulige niveau. Truslen kommer især fra fremmede stater og it-kriminelle. Bl.a. er containeralliancer et oplagt mål, vurderer CFCS, som vil opruste på søfart.
 
 
 
Banemændene trådte til da Top-Toy kæntrede
Banemændene trådte til da Top-Toy kæntrede

Efter konkursen i legetøjsforhandleren Top-Toys har de sandsynlige vindere på konkurrentens konkurs stået i kø for at komme ramte kunder og medarbejdere til undsætning.

 
 
FINANSWATCH
Topchef åbner op om svær opgave: Sådan vil Danske Bank genrejse stolthed hos ansatte
Topchef åbner op om svær opgave: Sådan vil Danske Bank genrejse stolthed hos ansatte I mange år var det forbundet med stolthed og anseelse at arbejde for landets største bank. Men det har Danske Banks hvidvasksag gjort et indhug i. I et interview med FinansWatch fortæller bankens fungerende direktør, Jesper Nielsen, hvordan man arbejder med at gå i dialog med koncernens mange tusinde ansatte om sagen.
 
 
 
 
POLICYWATCH
Tidlig måling viser stort tab for DF til EP-valget
Tidlig måling viser stort tab for DF til EP-valget En ny meningsmåling viser, at Dansk Folkeparti kan opleve en halvering af sin stemmeprocent til europaparlamentsvalget i maj. Der er også spænding om det konservative mandat, der dog ser ud til at blive fastholdt. (opdateret)
 
 
 
Mere om mennesker

Dansk tankrederi har fået ny topchef, Domea hapser chef fra KAB, Netnordic henter ny divisionsdirektør hos Atea - og syv andre jobskifter. Missede du nogle?

 
MEDWATCH
Vaccinefirma fra Nordsjælland solgt for 500 mio kr
Vaccinefirma fra Nordsjælland solgt for 500 mio kr Et dansk selskab, som producerer hjælpestoffer til vacciner, er solgt for mere end 500 mio. kr. til en britisk koncern, der nu indlemmer selskabet i sin life science-division.
 
 
 
 
MEDIAWATCH
Mediebureauer: Kedeligt sportsår vil presse tv-annonceringen
Mediebureauer: Kedeligt sportsår vil presse tv-annonceringen Annonceomsætningen på tv vil formentlig tabe terræn i 2019, hvor et valg og manglen på store sportsbegivenheder giver annoncørerne mindre kommercielt spillerum, lyder spådommen fra tre mediebureauer.
 
 
 
 
ITWATCH
Som etisk hacker angriber han virksomheder i den gode sags tjeneste
Som etisk hacker angriber han virksomheder i den gode sags tjeneste Henrik Limkilde har mandat til at hacke virksomheders servere og it-systemer – men med det formål at lede efter huller i sikkerheden. Som etisk hacker hos Atea hjæper han med at forbedre kundernes sikkerhed, og det kræver, at han kan tænke som en kriminel hacker.
 
 
 
 
EJENDOMSWATCH
BR-konkurs sender ejendomsforvalteren Deas på overarbejde
BR-konkurs sender ejendomsforvalteren Deas på overarbejde Deas, der administrerer omkring en femtedel af landets butikscentre, kommer på hårdt arbejde, hvis det konkursramte Top-Toy beslutter at lukke samtlige Fætter BR-butikker. Indtil der kommer en officiel udmelding fra kurator, skal tiden bruges på at danne sig et overblik, siger afdelingsdirektør.
 
 
 
 
ENERGIWATCH
Europas største lande satte grønne rekorder i 2018
Europas største lande satte grønne rekorder i 2018 De store europæiske økonomier slog rekorder i grøn elproduktion i 2018. I Tyskland har vedvarende energiformer for første gang produceret mere strøm end landets kulkraftværker, og i Storbritannien faldt kraftværkernes elproduktion til det laveste niveau siden 1994.
 
 
 
ADVOKATWATCH
Skatteadvokater går sammen i nyt firma
Skatteadvokater går sammen i nyt firma En række profiler inden for skatterådgivning vil stille fremtidens stærkeste hold til at føre skattesager og har derfor samlet sig under samme fane. "Vi er gået sammen for at gøre vores speciale stærkere," forklarer partner til AdvokatWatch.
 
 
 
Annonce
 
Annonce
 
Annonce
 
WATCH JOBS
 
 
 
 
Annonce
Teknisk chef - HusCompagniet
Teknisk chef - HusCompagniet
 
IT-chef - EnergiFyn
IT-chef - EnergiFyn
 
Fagchef for bolig - BankNordik
Fagchef for bolig - BankNordik
 
Afdelingschef til byggeteknisk ejendomsudvikling i ATP Ejendomme
Afdelingschef til byggeteknisk ejendomsudvikling i ATP Ejendomme
 
Risikoansvarlig i Merkur
Risikoansvarlig i Merkur
 
Chef til Legal, Transactions & Tax i ATP Ejendomme
Chef til Legal, Transactions & Tax i ATP Ejendomme
 
Clinical Trial Associate - OI Biotech
Clinical Trial Associate - OI Biotech
 
Politisk tænkende jurist - Forsikring & Pension
Politisk tænkende jurist - Forsikring & Pension
 
Forretningsudvikler til Letpension
Forretningsudvikler til Letpension
 
TV 2 Nord, TV 2 /Fyn og TV 2 søger Christiansborg-redaktør
TV 2 Nord, TV 2 /Fyn og TV 2 søger Christiansborg-redaktør
 
Samarbejdsvant Ingeniør - tilslutning af fremtidens elanlæg - Energinet
Samarbejdsvant Ingeniør - tilslutning af fremtidens elanlæg - Energinet
 
Se flere