Onthaasten in Trentino, dichters gezocht en win het boek van Bart Chabot.

Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Klik op cover, gebruik code ZOMERZIN en bestel met € 1 korting!
Zin
Inspirerend
Laatbloeiers en doorbloeiers

Stel. Je wilt je hele leven al een boek schrijven. En dan, op je 55ste, verschijnt-ie: je eerste roman! Judith Maassen (1963) vertelt waarom dat tijd nodig had én wat boeken schrijven haar heeft gebracht. Annemiek van Kessel (1955) schreef een boek over laatbloeiers en reageert op Judiths verhaal. 

Zin
De Comano regio verrast
Onthaasten in Trentino

Italië? Dat is Toscane, Rome en Venetië. Maar het land van pasta en prosecco heeft méér. Zoals de parel Trentino: ongerept, authentiek en met een bijzonder smakelijke keuken. 

Zin
Van 12 tot 16 september
Ontdek de 50PlusBeurs

Doe mee met creatieve workshops, ga shoppen bij honderden stands binnen allerlei thema’s en bekijk de modeshows. Test e-bikes op het fietsplein en luister naar vele interessante presentaties en optredens. Maak het mee tijdens de 50PlusBeurs 2023!

Zin
Oproep
1000 dichters gezocht

In de aanloop naar de 40ste Nacht van de Poëzie zullen duizend dichters gedichten voorlezen in 13 verschillende plaatsen in Nederland en Vlaanderen. Omdat wij van Zin blij worden van literatuur en poëzie, deze oproep! Ben je een dichter? Wil je voordragen uit eigen werk? Meld je aan bij het ILFU!

Zin
Wervelende Woordkunstenaar
Engelenhaar van Bart Chabot

Waar de pen, het papier en vooral zijn fantasie hem brengen, dat is nog steeds één groot machtig en meeslepend avontuur. Dichter, schrijver en podiumdier Bart Chabot (1954) heeft veel te vertellen. Dat blijkt wel uit de 80.000 woorden – ‘dat is een complete roman!’ – die uit zijn nieuwste kloeke roman Engelenhaar verdwenen. 

Zin
Zomercampagne
2+1 gratis op alle tijdschriften!

Geniet deze zomer van een heerlijk tijdschriftenpakket. Je ontvangt nu bij aankoop van 2 tijdschriften nog 1 extra tijdschrift gratis! Alle combinaties zijn mogelijk. Voeg de 3 tijdschriften toe aan de winkelmand en de korting wordt automatisch verrekend.

Zin
Superspannend
A house in Jerusalem

Een Joods-Brits meisje verhuist voor een nieuwe start van Engeland naar Jeruzalem. Onderweg ontmoet ze de geest van een Palestijns leeftijdsgenootje dat van haar familie werd gescheiden. A House in Jerusalem is een zeldzame film die ingrijpender en diepgaander wordt, naarmate de mysteries plaatsmaken voor de alledaagse realiteit.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden