Hoe verdween de ziekte uiteindelijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Drie ongemakkelijke situaties die kunnen ontstaan als je gezond wil eten

Gezond eten is al moeilijk genoeg. En soms levert het ronduit ongemakkelijke situaties op, vaak omdat andere mensen zich ermee gaan bemoeien. Heb jij een van deze situaties weleens meegemaakt?

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Glas is nog steeds een mysterie

Bij glas denk je aan iets hards: een wijnglas, bril of raam. Maar zoom je in, dan lijkt glas verdacht veel op een vloeistof. Hoe werkt dat precies? En hoe kan die ontdekking bijdragen aan het onderzoek naar kanker?

 
 
 
Leer plannen met de cursus Omgaan met druk van Quest Academie

Onlinecursus

Leer plannen met de cursus Omgaan met druk van Quest Academie

Houd jij altijd een beetje werk over aan het einde van de dag? In de cursus Omgaan met druk van Quest Academie leggen we je uit hoe je de controle weer terugkrijgt over je dag. Voor maar 19,95 leer je op een vrolijke manier hoe je stress kunt verminderen. Gebaseerd op de wetenschap en vol praktische oefeningen.

 
Quest
 

In 1925 vond de New York Times kruiswoordpuzzels nog een ordinaire bezigheid

Hoewel de kruiswoordpuzzel al sinds het ontstaan een populaire tijdsbesteding is, viel hij niet bij iedereen in de smaak. In de New York Times stond in 1925 een vernietigende recensie.

 
 
Quest
 

Bijna niemand weet meer hoe vreselijk polio was. Zo verdween de ziekte

Het kon zomaar uit het niets toeslaan. En niemand kon voorspellen wie ziek werd, en wie gespaard bleef. Het grillige poliovirus, ook wel the Crippler genoemd, deed anders dan andere virussen. Hoe hebben we de ziekte onder de duim gekregen?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Hoeveel soorten virussen zijn er op de wereld?

Op de televisie en in andere media ontkom je niet aan virussen. Maar thuis aan de eettafel, in de auto onderweg of tijdens het boodschappen doen zie je de kleine microben niet met het blote oog. Toch word je op elk moment omsingeld door vele soorten virussen.