Inspiratie, tips en meer over Las Vegas!

Las Vegas is ongekend populair! In deze nieuwsbrief ontdek je de meest recente tips en nieuwtjes. Onze collega Dustin is zojuist teruggekeerd uit Las Vegas en deelt zijn ervaringen over enkele spraakmakende nieuwe attracties, waaronder de opwindende Sphere en de binnenkort de beroemde Strip op zijn kop zettende F1 straatrace.

En natuurlijk mag een super voordelige maar luxe stedentrip aanbieding met een verblijf in het iconische Caesars Palace hotel niet ontbreken.
Lees snel verder...

2024 reisaanbod met Las Vegas
Sphere: De toekomst van entertainment
Een van de meest spraakmakende ontwikkeling in Las Vegas is de onlangs geopende Sphere. Deze futuristische evenementenlocatie is een meesterwerk van technologie en entertainment. De Sphere biedt een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring en is de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire shows die je ooit zult zien.

Ervaar concerten als nooit tevoren! Sphere is de perfecte plek om een magische avond te beleven met artiesten van wereldklasse. Mis deze ongelooflijke locatie niet tijdens je bezoek aan Las Vegas!

 
Fun fact: Sphere heeft ook en wereldrecord te pakken: ''World's Largest Spherical Structure''. Oftewel Grootste bolvormige structuur ter wereld. Sphere heeft een capaciteit van maar liefst 17,500 zitplekken en 20,000 staplekken.
Meer informatie over Sphere
Stedentrip Las Vegas Aanbieding
In het voorjaar van 2024 voordelig op reis naar Las Vegas? Boek nu deze sensationele Las Vegas stedentrip aanbieding met verblijf in het iconische Caesars Palace, vliegretour en de indrukwekkende excursie: FlyOver Las Vegas. Vertrek tussen 1 april en 13 juni 2024.

Mis deze tijdelijke extra voordelige kans niet en boek snel!
Las Vegas wacht op jou...
Bekijk deze reis hier!
Formule 1 in Las Vegas
Goed nieuws voor alle Formule 1-fanaten! De Formule 1-race is aankomende maand al in Las Vegas. De straten van de stad zullen worden omgetoverd tot een spannend stratencircuit. De race belooft een spektakel te worden!

Van 16 t/m 18 november 2023 is de F1 in Las Vegas. De race begint om
10:00 PM, Nederlandse tijd 07:00 uur 's ochtends. Noteer het in je agenda!
Volgend jaar in Las Vegas: Super Bowl LVIII

In 2024 zal Las Vegas de eer hebben om gaststad te zijn voor Super Bowl LVIII. Dit is een historisch moment voor de stad, aangezien het voor het eerst is dat de Super Bowl naar de bruisende oase van entertainment en spanning komt.

De Super Bowl, één van de meest bekeken sportevenementen ter wereld, trekt elk jaar miljoenen kijkers en enthousiaste fans. Het evenement markeert niet alleen het hoogtepunt van het Amerikaanse voetbalseizoen, maar het is ook een viering van muziek, entertainment en adembenemende reclames.


Het event zal op 11 februari 2024 in het Allegiant Stadium in Paradise plaatsvinden.
🎰 Top 5 - Hoogtepunten in Las Vegas van Dustin
In oktober heb ik een week doorgebracht in het geweldige Las Vegas, de stad van grote hotels, gokautomaten en LED verlichting. Na een week vol met activiteiten heb ik een selectie gemaakt van de 5 hoogtepunten van mijn reis.
1. Valley of Fire State Park
Op een uur rijden afstand vind je het prachtige Valley of Fire State Park. Het is hier net alsof je een maanwandeling aan het maken bent.
2. Fremont Street
Dit is het oude gedeelte van Las Vegas en dit was vroeger de bekende Strip van de stad. Tegenwoordig is het nog steeds één van de meest gezellige straten van Las Vegas
3. Helikoptervlucht over The Strip
Het is een onvergetelijke ervaring om in de avond met een helikopter over The Strip te vliegen! Onderweg zie je alle felle lichten en The Sphere valt direct op tussen de gebouwen.
4. Cirque du Soleil – MJOne
Ben je op zoek naar een leuke theatershow? Dan is MJOne van Cirque du Soleil een echte aanrader! Deze show wordt gegeven in het theater van Mandalay Bay Resort.
5. Vlucht met propellervliegtuig over Grand Canyon
Vanaf het vliegveld in Boulder City, vlak bij Las Vegas, vertrek je met een propellervliegtuig richting de Grand Canyon. Onderweg heb je een uitzicht over de Hoover Dam, Colorado River, Lake Mead en de Mojave Desert.
Wil je dit zelf ook beleven? Boek onze Stedentrip naar Las Vegas
Reisblog: Dustin in Las Vegas
Collega Dustin is recent terug uit Las Vegas, zijn bevindingen lees je in zijn blog.
Lees Dustin zijn reisblog hier
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.