Koop nog snel uw laatste cadeaus op De Morgen shop!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Groots kwaliteitsdrama en een van de duurste series ooit gemaakt: The Crown is een groot internationaal succes en won twee Golden Globes.

Prinses Elizabeth had nooit verwacht dat haar vader zo plotseling zou overlijden en haar zo jong achter zou laten om de troon op te volgen. Op haar vijfentwintigste was ze koningin, hoofd van de koninklijke familie, moeder en echtgenote. 
 

Dit is een exclusieve bundel van de 3 seizoenen (12 DVD's) van de veelgeprezen TV-serie The Crown. 

Bekijk korte inhoud

Deze gebreide warmtedeken is niet alleen de ideale knuffelpartner vanwege de snelle verwarming, hij ziet er ook nog eens leuk uit! De deken is 2-zijdig te gebruiken dankzij 2-kleurig design. Beide kanten zijn gemaakt van aangenaam zacht materiaal, waarvan een door microplush.
 

De 3 temperatuurstanden maken het mogelijk de gewenste warmte in te stellen. Het beveiligingssysteem gaat oververhitting tegen, zodat u zorgeloos kan genieten.
 

* Warmtedeken is wasbaar dankzij afneembare bediening en dus hygiënisch in gebruik.

Nu bestellen

Diamond Painting is de nieuwste hobbytrend die de wereld verovert. Deze supersimpele en zeer bevredigende knutselwerken zijn een verslavende combinatie van schilderen op nummer, borduren en mozaïeken. Maak een fonkelend ’schilderij’ met prachtige metallic kleuren door honderden glinsterende steentjes op de juiste plekken op een voorbedrukt doek te plakken tot u een perfect eindresultaat hebt. 
 

Zo makkelijk is het om uw eigen schitterende creaties te maken. Volg gewoon de stappen zoals ze vermeld staan op de product verpakking. Het pakket bevat 3 verschillende boxen.

Nu bestellen

Koken zoals Jeroen Meus? Da’s koken met gezond verstand! De tv-chef ontwierp zijn eigen collectie vanuit z’n jarenlange ervaring in de keuken. Het resultaat: een stijlvolle, kwalitatieve reeks die superhandig is in gebruik.
 

De collectie is gemaakt van roestvrij staal voor jarenlang kookplezier. De gezonde keramische antikleeflaag zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij) helpt je bakken met minder vetstof en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De potten en pannen warmen snel op en zorgen voor geslaagde kook- en bakresultaten op alle vuren, ook inductie.

Nu bestellen
Met de Turbotronic heteluchtfriteuse/airfryer AF-3 bereid u de lekkerste gerechten, gezonder dan met een traditionele friteuse. Door de innovatieve hetelucht technologie is deze friteuse een echte alleskunner, die de gerechten met minimale toevoeging van olie bereidt. Zo bakt u tot 800 gram knapperige frietjes in de AF-3 met de toevoeging van maar één eetlepel olie of indien gewenst geen olie. 
 

Verkrijgbaar in kleuren

  • Zwart 
  • Wit
Nu bestellen

Maak zelf een gepersonaliseerde fles bier, gin of wijn! Kies uw favoriete smaak en formaat van de fles, ontwerp uw eigen etiket en geef een super origineel cadeau aan uw vrienden of familie! Geniet daarbovenop enkel via De Morgen shop van een gratiscustom card t.w.v. €3
 

*Levertermijn 1 tot 3 werkdagen.

Bekijk alle mogelijheden
In het nieuwste boek van Ottolenghi combineert de chef eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekend kokHij viert de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe u ze kunt transformeren tot magische gerechten.

In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die u doen watertanden.
  
Nu bestellen
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid