Preston Palace

Beste meneer Do,

Het is bijna zo ver: herfstvakantie! De tijd om nieuwe energie op te doen. En waar kan dat nou beter dan in een all-inclusive resort waarbij u van alle gemakken voorzien bent? Gun uzelf de tijd om te ontspannen en op te laden voor de komende maanden!

Met herfstige groet,

 

Last minute genieten

Gaat u er vandoor met één van de gewilde last minutes? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Wees er snel bij en wie weet heeft u geluk!

Bent u er snel genoeg bij?
 
 

All-in oktober

Haal alles uit uw herfstvakantie en kies voor all-in! Met de unieke kinderkorting t/m 17 jaar bent u deze herfst super voordelig uit. Neem het ervan!

Kom genieten!
 
 

Zondag 27 oktober 2019

Magic Unlimited

De perfecte toevoeging voor uw zondagmiddag: een betoverende show verzorgd door Magic Unlimited! Dit magische trio zal u doen verbazen en verwonderen. Komt u deze fantastische middag in Preston Palace beleven?

Sunday funday!
 

Fun en vertier

Ook voor de kids is er genoeg te beleven! Een springkussen, klimruimte en koekjes bakken met het vrolijke animatieteam. Bere gezellig!

Speciaal voor de kids!
 
 

Herfstig dagje uit

Zwemmen in de tropische jungle, draaien in de Octopus, een strike gooien, smullen van de buffetten... Een dagje uit is volledig verzorgd én all-inclusive!

Alles onder één dak!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.