Gastronomisch genieten
met uw geliefde

Lieve gasten,

Heeft u al bedacht hoe u uw geliefde de komende week extra in de watten gaat leggen? Speciaal voor u is ons Valentijns arrangement de gehele week te boeken als een last-minute escape.

Wij verwelkomen u graag met bubbels op uw romantisch gedecoreerde hotelkamer en aansluitend serveren wij een culinair 4-gangen diner in ons restaurant. Met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend als afsluiting.

U kunt natuurlijk ook alleen een tafel in het restaurant reserveren.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team
Valentijns arrangement

Nieuw: De Echoput Business Lunch

Wilt u gastronomisch lunchen met uw zakelijke relaties maar niet de hele middag tafelen? Met onze nieuwe Business Lunch serveren wij u binnen een uur een mooie 2-gangen lunch in ons restaurant. Voor slechts €49 per persoon, inclusief koffie/thee en friandises na.

De Echoput Business lunch is nu te reserveren in ons restaurant op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op andere dagen verwelkomen wij u ook heel graag voor lunch, in onze Wildbar.

Direct reserveren

Winter Champagne Arrangement

Breng een uniek bezoek aan de oude waterput en geniet daarna van een Champagne proeverij met onze sommelier, aansluitend gastronomisch 4-gangen diner van de chef, rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

Het Winter Champagne arrangement is tot 29 maart te reserveren via onze website en uiteraard ook telefonisch.
 
Winter Champagne arrangement

Exclusieve zakelijke mogelijkheden

 
De gastronomische omgeving en ligging midden op de Veluwe maakt De Echoput een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, evenement, congres, jubileumdiner of feest. Ons team maakt uw verblijf graag compleet met een activiteit in de natuur, een uitgebreid diner en rustgevende overnachting.

Het hotel beschikt over diverse vergader- en diner ruimtes en is ook exclusief af te huren inclusief alle bijhorende faciliteiten.


Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met Floris van onze afdeling Meetings & Events: 055 - 519 12 48.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven