Ontdek de eindeloze mogelijkheden!
Roompot Vakanties logo

Ontdek de eindeloze mogelijkheden!
Bekijk de webversie.

Last Minutes zomer
Last Minutes zomer
 
Yes, regio Midden - Nederland heeft nu ook vakantie! De zomervakantie is dus echt begonnen. Niet geboekt? Niet getreurd! Boek nu uw verblijf en profteer last minute van onze korting tot 30%. Fijn hè, Summer Sale?!
Korting tot   30%
Meer info
Extra kindvriendelijke vakantieverblijven
Extra kindvriendelijke vakantieverblijven
Op vakantie wilt u zorgeloos genieten, zeker met kleine kinderen. In onze kindvriendelijke woningen is extra zorg besteed aan kindveiligheid en gemak. Bekijk de mogelijkheden en woningen die passen bij u en uw kleintjes. Want zij blij, u blij.
Vanaf  107,-
Meer info
Familievilla's: met z'n allen onder één dak
Familievilla’s: met z’n allen onder één dak
Een weekend of midweek eropuit met uw familie of vrienden kost vaak enige voorbereiding. Agenda’s bij elkaar, waar slapen we, wie neemt wat mee? Roompot maakt het u graag gemakkelijk. Want als u met z’n allen verblijft in één grote familievilla, bent u in ieder geval verzekerd van gezelligheid, comfort en gemak. U hoeft eigenlijk alleen nog maar een datum te prikken en te genieten.
Vanaf  183,-
Meer info
Herfstvakantie
Herfstvakantie
Kastanjes zoeken met de kids, een frisse neus halen op het strand of fietsen met de wind in uw rug. En als het regent, dan bieden onze parken volop binnenpret. De herfstvakantie is bij Roompot Vakanties één groot feest!
 
Vanaf  100,-
Meer info
Koos Fanweekend
Koos Fanweekend
Het aankomende Koos Fanweekend op Vakantiepark Hunzedal mag u niet missen! Het thema is Natuur, dus wees klaar om het avontuur tegemoet te gaan. Samen maken we er een gezellig, spannend en vooral leerzaam weekend van!
Vanaf  146,-
Meer info
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Schuverweg 2 Goes, Zeeland, 4462 HK, NL