Spil på alle dine strenge

"Last night of the Proms" indtager Aarhus

Vi indleder 2018 med seks stærke nytårskoncerter i det storslåede og traditionsrige promenade-format, som vi alle kender fra BBCs nytårsprogrammer.

Nytårspromenade • 4.-13. jan. • Symfonisk Sal

“Last night of the Proms” – afslutningen på BBCs promenadekoncerter – er en institution i engelsk musikliv. En musikfest hvor traditionerne omkring det at gå til klassisk koncert nedbrydes, og oplevelsen og det folkelige fællesskab om musikken står i centrum. Sammen med den engelske dirigent David Firman har vi sammensat et potpourri af populære klassikere, festlige syng-med værker og strålende musicalnumre. En dansk variant af en kendt klassiker.

>> Klik her for at downloade koncertprogrammet allerede nu (pdf)

Læs mere / Køb billet

Gribende gigantisk • 19. jan. • Musikkens Hus, Aalborg

JC Klassisk udnævnte allerede i sommers opførelsen af Arnold Schönbergs "Gurrelieder" som årets største koncertoplevelse for 2018. Og stort bliver det, ingen tvivl om det. Så stort at vi er to orkestre om at løfte opgaven sammen: Aarhus og Aalborg. Koncerten er fuldstændig udsolgt her i Aarhus, men de ligger stadig inde med de sidste 100+ billetter i Aalborg, så hvis du ikke vil gå glip af dette skelsættende værk - og samarbejde - er her muligheden for alligevel at snuppe en plads til premieren.

Køb billet til Gurrelieder i Aalborg

Musikkens Børn går i luften

Endelig blev det 2018 - og det betyder, at de første babyer, som bliver Musikkens Børn nu bliver født - og kan deltage i projektet sammen med deres forældre! Vi glæder os til at møde alle de dejlige familier!

Hvis du kender et par vordende forældre - eller nogen, der godt kunne tænke sig at komme igang... så send dem videre til www.musikkensbørn.dk, så en ny generation af aarhusianere kan få den klassiske musik ind med modermælken.

Læs mere
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2018 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.