Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over nekklachten, wat je er eigenlijk aan?
Fiets
Last van mijn nek, hoe verzacht je de pijn?

Nekpijn, bijna iedereen heeft er tijdens het fietsen wel eens mee te maken gehad. Wat doe je er eigenlijk aan en hoe verzacht je de pijn? Een lezer stuurde de volgende vraag in, fysio- en manuel therapeut Remco Ridder geeft antwoord.

Fiets
Getest: AGU-collectie van Wout

Wij namen afgelopen tijd de proef op de som en testten de Bibtight (lange broek) en het Polar Alpha Winter Jacket (winterjack), onderdeel van de speciale AGU-collectie in samenwerking met Wout van Aert.

Fiets
Ridley Noah en Helium Disc

Hoe vaak lees je dat een nieuwe fiets goedkoper is dan de oudere, al bestaande versie? Nauwelijks. Toch heeft Ridley het voor elkaar gekregen om de Ridley Noah Disc en Helium Disc voor zo goed als dezelfde specificaties tóch betaalbaarder te maken.

Advertorial
Fiets
Fiets Travel - Calp Cycling Experience

Wij, van Fiets, organiseren van 16 t/m 20 maart onze eerste reis en wel naar het mooie Zuid-Spaanse kuststadje Calp. Deze plaats is enorm populair in het profpeloton vanweze het zachte mediterrane klimaat, goede wegen en zeer afwisselende landschap. Wil jij meemaken hoe het is om te leven als een prof? Voor €1.499,- ervaar je deze unieke trainingsreis in Calp!

Fiets
Cadex breidt verder uit

Cadex heeft een nieuwe reeks aan all-road en gravelcomponenten geïntroduceerd. Het gaat om het lichte WheelSystem van carbon en twee tubeless banden. “Bij Cadex stoppen we heel veel tijd in gravelen.”

Fiets
Review: Shokz OpenRun Pro

Shokz maakt sportkoptelefoons die je oren vrijlaten. Je zet de ‘speakers’ voor je oor op het bot van je jukbeen, door trillingen komt het geluid binnen, bone conduction heet deze techniek. Klinkt vreemd, maar in de praktijk werkt het geweldig

Advertorial
Fiets
Ontvang verlichtingsset bij abonnement op Fiets

Wil jij de komende maanden lekker lezen over je hobby en geïnformeerd worden over de nieuwste racefietsen, mountainbikes, technieken en accessoires? En wil je geïnspireerd worden door mooie reis- en achtergrondverhalen? Sluit je dan nu aan bij ons Fiets-peloton! Je betaalt slechts € 89,- en ontvangt daarvoor een jaar lang Fiets Magazine + een Lezyne LED verlichtingsset t.w.v. € 56,95.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden