Kerstsfeer binnen en buiten in een handomdraai
Seasons

kerstrecept

Taart met winterschuim en zoute karamel

Als je nog niet weet wat je als toetje wilt maken, kunnen we je deze taart met winterschuim en zoute karamel zeer aanbevelen. Gebruik wat klimop voor een garnering in kerstsfeer en leg een paar kleine dennenappels bovenop.
Seasons

actie

GRATIS agenda of kalender bij een abonnement


We bieden je graag een laatste kans om gebruik te maken van deze succesvolle actie! Een abonnement op Seasons, Roots, Vorsten of delicious. + GRATIS een agenda of kalender. Wees er snel bij, want dit is de laatste kans en op = op!



Seasons

kersttip

Tafel dekken in kerstsfeer

Het zijn de kleine dingen die het doen, een handgeschreven naamkaartje of een takje eucalyptus met een lintje erom. Op onze website vind je eenvoudig uit te voeren ideeën om de tafel nu extra feestelijk te dekken.

Seasons

zelfmaaktip

Vogelvoer en tuindeco ineen

Maak een feest van vogels voeren. Rijg een hart van popcorn of bouw een taart van omgekeerde bloempotten en platte schalen en versier die met heel veel lekkers, zoals vetbollen en ongebrande en ongezouten pinda’s. Zo gedaan.
Seasons

favoriet

Onze populairste Instagramposts

Elke dag plaatsen we sfeervolle en bijzondere foto’s op Instagram. De populairste posts van het afgelopen jaar hebben we voor je op een rijtje gezet. Volg je ons nog niet op Instagram? Neem dan gauw een kijkje op ons account: @seasonsmagazine en laat ons weten wat je graag wilt zien in het nieuwe jaar. 
Seasons

kerstvakantietip

De leukste ijsbanen van Nederland

Lekker zwieren en zwaaien op de ijsbaan en daarna een warme choco drinken bij een van de gezellig versierde kraampjes. Dit zijn de vijf leukste (tijdelijke) ijsbanen van Nederland, om te schaatsen in kerstsfeer.
Seasons

advertentie

Het lekkerste voor laatst: after dinner inspiratie

Een goed kerstdiner sluit je op de beste manier af. Ga je voor een dessertcocktail, een glas pure likeur of een koffiecocktail zoals de espresso martini of een Irish coffee? Ontdek de lekkerste after dinner ideeën voor de feestdagen!

Seasons

advertentie

Hét blad voor wie verder kijkt

Praktische kijktips. Helder programmaoverzicht. En volop ruimte voor bezinning en verwondering. Dat is de NCRV-gids, voor velen een dagelijkse bron van tv-inspiratie. 

Ook iets voor u? Laat u een jaar lang verrassen. Nu met 45% korting.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer