SMT zet vol in op data
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand november: Laurens van Braak en zijn Mecalac 9MWR
(advertorial)
alt
5 tips om Groener te Graaven!
Duurzaam grond verzetten? Het kan echt! Door je graafmachine slim te bedienen graaf je schoner én goedkoper. Hoe? Dat lees je op het verhuurplatform Graaver.com. Dit is dé plek waar je de beste graafmachines huurt tegen scherpe prijzen. Hier zijn 5 tips om Groener te Graaven!
SMT zet vol in op data
Klanten van SMT kunnen vanaf eind 2020 in een online omgeving informatie over hun machine inzien en hun materieelpark beheren. Ook kunnen online afspraken worden ingepland en onderdelen worden besteld.
Lees verder >
BLOG Jan Hommes | De ene crisis verdringt de andere crisis
In alle gesprekken, in alle kranten en in alle praatprogramma’s staat de impact van de Corona-crisis centraal. Terecht en begrijpelijk. De gezondheid van veel medeburgers staat op het spel.
Lees verder >
Eerste twee Hitachi Zaxis-7 graafmachines in Nederland geleverd
De eerste Hitachi Zaxis-7 middelgrote graafmachines in Nederland zijn afgeleverd bij Grondverzetbedrijf Oosterveld BV in Bornerbroek.
Lees verder >
Van Dalen is stille sloper in hartje Utrecht
Het was bij de aanbesteding al duidelijk dat geruisloos werken belangrijk zou worden op de sloop van de voormalig soepfabriek aan de Heycopstraat, in hartje Utrecht. Met de uitbraak van het Coronavirus, en mensen noodgedwongen thuis moesten werken, werd dat nog noodzakelijker.
Lees verder >
Wacker Neuson voelt pijn van coronacrisis
Wacker Neuson realiseerde in het derde kwartaal van 2020 een omzet van 390,8 miljoen euro, 16,5% minder dan in het derde kwartaal van vorig jaar. Wacker Neuson schrijft de dalende omzet toe aan de coronacrisis.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright