‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
06. apr 2020
Velkommen til ÆGSPERIMENTARIUM
Påsken nærmer sig med hastige skridt, og selvom påskefrokosten er udskudt, og det hele er lidt anderledes lige nu, håber vi stadig, at du og familien får en rigtig dejlig påskeuge.

Skulle I savne sjove og underholdende påskeindslag, har vi samlet en masse sjove ægsperimenter og æggende viden for hele familien lige her!

Vi ønsker jer en rigtig god påske!
 
Lav dit eget sølvæg
Er du klar til at ægsperimentere? Med et hårdkogt æg, et lys og et glas vand kan du lave dit eget sølvfarvede æg. Tænd lyset og lad kemien begynde!
Prøv selv
 
7 æggende facts
Hvad er verdens største æg? Og hvad er verdens mindste? Her er en stribe ÆGte fakta, som du kan trille videre til familien.
Bliv klogere
 
Tegn et perfekt påskeæg
Hvordan undgår man buler og skævheder, når man tegner et påskeæg? Med en passer og en lineal kan du ret enkelt tegne et helt perfekt påskeæg. Vi viser dig hvordan!
Se instruktionen
 
Quiz: Er du mon ægspert?
Kan du svare på, hvorfor fugleæg er ægge-formede? Og ved du hvorfor æg flyder i saltvand? Knæk skallen på vores påskequiz, og se hvem der får flest rigtige!
Tag quizzen nu
 
Kulørte farveblyanter i regnbuens farver
Har I fået sendt gækkebrevene af sted endnu? Brug tiden derhjemme på at farvelægge jeres gækkebreve i kulørte og glædesspredende farver. Hvis I vil prøve noget nyt, kan I slå jer løs med Regnbue Multipen, som farvelægger med alle regnbuens farver!
Se vores udvalg
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram