Gratis whitepaper over de theorie en praktijk van operational excellence
Logistiek
Operational Excellence
Online versie
Whitepaper
Operational Excellence wint aan populariteit. In de logistiek, in de zorg en in productie omgevingen. Niet alleen om kosten te besparen en meer klantwaarde te creëren, het is ook een manier om strategische bedrijfsdoelen te behalen. Hoe pak je dit aan? Deze whitepaper biedt inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk.
(advertorial)
Masterclass Operational Excellence
Masterclass Operational Excellence

Stap voor stap werkprocessen verbeteren, systematisch focussen op klantwaarde en het optimaal benutten van het menselijk kapitaal. Leer tijdens deze vierdaagse kennisintensieve Masterclass Operational Excellence van negen topsprekers en hoogleraren over de best-in-class Operational Excellence technieken, de toepassing in de praktijk en de rol van leiderschap.

Philips profiteert van multidisciplinaire teams en Lean
Philips profiteert van multidisciplinaire teams en Lean
“De resultaten uit een werknemersonderzoek spraken boekdelen. Onze mensen vroegen om meer samenwerking tussen interne afdelingen.” Voor Wouter Duif was die uitkomst – samen met het structureel behalen van bedrijfsdoelstellingen - aanleiding om op basis van Lean-principes veranderingen in de organisatie door te voeren. Anderhalf jaar later zijn de resultaten daarvan – mede dankzij de multidisciplinaire teams - boven verwachting.
3D-printen in de supply chain: wat levert het op?
3D-printen in de supply chain: wat levert het op?
3D-printen wordt ieder jaar eenvoudiger, beter en betrouwbaarder. De impact op de supply chain wordt daardoor steeds groter. Dit zijn vier effecten van het gebruiken van 3D-printen in de supply chain:
Deze mail vind ik
positief negatief
Volg ons op social media
LinkedIn Facebook Twitter Instagram RSS

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright