Onleesbaar? Bekijk online.

30 MRT

EVENTFLITS
RSS feed Volg ons op Twitter
[Alt-Text]
Private lease: einde auto van de zaak?

Private lease: einde auto van de zaak?

Private lease maakt van de leasemaatschappij een belangrijke concurrent van de dealer. Hij gaat namelijk (nog) minder auto’s verkopen. Bovendien gaat de leasemaatschappij de concurrentie aan met de dealer en de universeel op onderhoud.

Toch maken leasemaatschappijen zich ook zorgen over de opkomst van private lease. Het zet de rendementen zwaar onder druk. Geen herwaardering, uiterst lage prijzen en mogelijk een einde aan de auto van de zaak. Want waarom zou je als wagenparkbeheerder nog zakelijk leasen? Blijft de vraag: waar hebben we het over? Hoe groot was de markt in 2015, wie zijn de afnemers, welke modellen waren populair en hoe lang waren de contracttermijnen om maar een paar zaken te noemen.

Op al deze vragen wordt 4 april in de namiddag een antwoord gegeven door een keur van specialisten op het private lease-event van Automotive Insiders.

Schrijf snel in.

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze business partners:

BHG Bovemij BHG RecyBEM

Automotive Insiders: bron van kennis, inspiratie en business!

Word lid!

Automotive Insiders

Volg ons ook op

Het grootste onafhankelijke managementnetwerk nodigt je uit lid te worden van de Automotive Insiders Societeit.

Contact
Agenda
Societeit
Cursus
Terugblik & Blog

Twitter
RSS

[Alt-Text]

Deze e-nieuwsbrief wordt periodiek verzonden. In deze e-nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws van Automotive Insiders. Incidenteel wordt een extra nieuwsbrief verstuurd.

Wanneer u deze e-nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden.